Forum » Pomoč in nasveti » problem z matično ABIT BH6
problem z matično ABIT BH6
Piston ::
imam problem z maticno plosco ABIT BH6
ver (1.01), saj mi pri zagonu rac. oz. pri
memory testu vse frizne... tko da ne morm ne nadgradit biosa, imam pa tut p2 300 ki mi ga pa sploh noce zalaufat ( a kdo ve kere procesorje podpira ta plošča ?)
ver (1.01), saj mi pri zagonu rac. oz. pri
memory testu vse frizne... tko da ne morm ne nadgradit biosa, imam pa tut p2 300 ki mi ga pa sploh noce zalaufat ( a kdo ve kere procesorje podpira ta plošča ?)
xpozed ::
A si probal resetiraz bios? Ce ne najprej to poskus, skkodovat ne more! Glede kaj podpira- o tem bi se dal razpravljat, jst sm flashu bios z SS version in podpira proce do 800 Mhz.Ce te zanima originalna podpora si pogllej tole: http://www.abit.com.tw/eng/faq/bh6.htm
dizel ::
Piston: kolk star računalnik pa maš? Jst pri moji 3 leta stari BH6 opažam večkrat isto, vendar SAMO takrat ko kako komponento zamenjam. Zadnjič sem samo 128 RAM-a dodal in se je pri Memory testu ustavu in pika, tri ure sem prosu zraven in po kolenih okol hodu, pol se je pa zbudu, zdej dela ko strela. Enako se je zgodil ko sem tv-tuner menjal. Kolegu je pa od majhnega fizičnega udarca dušo spustil slot1 adapter in je mel iste kazatelje kot praviš. Mal povej kva si delal preden se je to nardil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zazna mi ramovOddelek: Pomoč in nasveti | 6102 (5692) | hojnikb |
» | GA-K8NS + memory led ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1224) | zazo-x |
» | PC2700 na 467Mhz pri 2,2,2,5Oddelek: Navijanje | 2676 (1881) | BaRtMaN |
» | čudni problemi pri dobrem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1930 (1379) | AtaStrumf |
» | 3d Mark 2001Oddelek: Zvok in slika | 1696 (1129) | Paramedic |