Forum » Pomoč in nasveti » kam je izginil ups?
kam je izginil ups?
francka45 ::
Zdravo
od kolega sem dobil odslužen (a še delujoč) ups NetUPS PRM700i ki sem ga želel povezati z pc-jem in ga nekako povezati z serijskim kablom ki sem ga naredil kot je na tej strani in ko sem ga želel vključiti v windowsih (nadzorni plati) sem šel gledati med Power nastavitve kjer naj bi bil zavihek 'UPS'.
pri meni ga ni:
zanima me kako naj pripravim ups do delovanja? poskusil sem tudi že z APC PowerChute-m a ne deluje. ali je kabel napačen? in kje se v windovsih nahajajo nastavitve?
lep pozdrav in vnaprej hvala za odgovore
edit:typo
od kolega sem dobil odslužen (a še delujoč) ups NetUPS PRM700i ki sem ga želel povezati z pc-jem in ga nekako povezati z serijskim kablom ki sem ga naredil kot je na tej strani in ko sem ga želel vključiti v windowsih (nadzorni plati) sem šel gledati med Power nastavitve kjer naj bi bil zavihek 'UPS'.
pri meni ga ni:
zanima me kako naj pripravim ups do delovanja? poskusil sem tudi že z APC PowerChute-m a ne deluje. ali je kabel napačen? in kje se v windovsih nahajajo nastavitve?
lep pozdrav in vnaprej hvala za odgovore
edit:typo
- spremenil: francka45 ()
DominusSLO ::
Sicer nimam pojma ampak morda bi win update kaj naredil...
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri UPS (do 50 eur) naj kupim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7056 (5856) | suhi |
» | Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 29171 (13453) | ender |
» | Apc PowerChute Business EditionOddelek: Programska oprema | 814 (657) | mrsmoke |
» | UPS ProgramOddelek: Pomoč in nasveti | 834 (753) | Maverick33 |
» | Predelava računalniškega UPS-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3786 (3136) | Azrael |