» »

directx 10 na novih grafičnih karticah

directx 10 na novih grafičnih karticah

<OmaDawn> ::

Lep pozdrav!
Mene zanima kje lahko bl natančno zvem kdaj pridejo nove grafične kartice z directx 10 podporo. Vem da naj bi pršle oktobra; zdj pa me zanima a od useh proizvajalcev (mene zanima bl geforce) pa a to oktobra pride vn v sloveniji al v tujini? zanima me ker si kompletno nou računalnik kupujem in če jih pr ns ne bo še pou leta pol se mi ne splača čakat ker dl kt do oktobra nočm čakat.

Hvala za odgovore
Ivy

Gambino ::

Ti si kr kup grafično zdej, ker drgač boš še čaku pa čaku .... Sej ti te kartice ki so zdaj na tržišču podpirale Visto tko da nau panike. Kup si eno Geforce 7600GS ali GT pa boš čist zadovoljen.

Tr0n ::

Jah, baje da se za konec leta ze nekaj govori o novi generaciji. :)

<OmaDawn> ::

Mah ubistvu me zarad špilou zanima k bi jih ful rad špilu v prihodnosti, a to ni tko da bodo zdj špili zasnovani na directx 10, stare grafe pa tega ne bojo podperale?. Pač letos oktobra grem na fak. za rač in inf. pa se mi zdi kul cajt za upgrade sam sm ful u dilemi- več al mn zarad špilou. a te tanove k bodo pršle bojo kej občutneje dražje al ne (samo zarad directx 10 podpore)?
Ivy

Gambino ::

Kupi 7300GT pa boš za en čas mel mir pa še pocen je tko da te nou glava bolela k bojo nove grafe pršle ven. Da bi pa sam čakal ene pol leta za nove grafe pa za špile k bodo podpirale DX10 čez en let pa tud nebi čakal.

Tr0n ::

Lahko bos tudi nove spile s starimi grafami poganjal, pac na DX9 pathu.

kixs ::

Pravis, da gres na faks in to na rac. in infor.... glede na to, ti svetujem, da kupis cist navadno graficno, ker za programirat itaq ne potrebujes neke iber DX10 graficne, tudi iber DX9 ne :P Pa se prej bos naredil izpite :D Pravzaprav, je verjetno ze zdajsni rac. predober :P

PS:
Mal resnice je prav gotovo v tem, kar sem napisal... mal heca pa tudi 8-)

Gwanaroth ::

Pač letos oktobra grem na fak. za rač in inf. pa se mi zdi kul cajt za upgrade sam sm ful u dilemi- več al mn zarad špilou.


Na FRIju ti zadostuje že integrirana grafika. Ne rabiš neke leet mašine, za programirat v Javi in Cju..
Lights often keep secret hypnosis..

Vanadium ::

ti se raj knjige hvati ne pa špilov ker z špili ni še noben faxa naredil :D

Izi ::

Mislim, da je čakanje povsem nesmiselno.

DX10 igre bodo tekle normalno tudi na vseh starejših grafičnih karticah, samo nekateri posebni novi efekti verjetno ne bodo delovali ali pa bo njihovo izvajanje prevzel glavni procesor in bo vse skupaj samo "malo" počasnejše.

Tako, kot lahko daneš še vedno zaženeš najnovejšo DX9 igro na stari grafični, ki podpira samo DX7, samo, da potem gledaš diapozitive, ker je prepočasna.

Tudi, če boš pol leta čakal na nove grafične, ki bodo podpirale DX10 in seveda nato kupil tudi nov Operacijski sistem Vista, ki bo podpiral DX10, boš čez eno do dve leti, ko bodo prišle ven prve igre z podporo DX10 zgrožen ugotovil, da je tvoja kartica prepočasna za poganjanje teh iger >:D

<OmaDawn> ::

OK kul, mislm da ste me prepričal :) ne bom čaku. drgač se pa popolnoma zavedam da komp ni merilo za uspeh na faksu, sam nism se hotu zaj**** . Zdj vidm da se ne bom. Hvala
Ivy


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DirectX10

Oddelek: Pomoč in nasveti
91270 (915) kixs
»

Dx 10 vprasanje

Oddelek: Strojna oprema
201574 (1082) Tr0n
»

ATI predstavil Radeon X1950 XTX (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
688824 (7230) m0LN4r
»

Prvi test Radeona X1950

Oddelek: Novice / Grafične kartice
395337 (3326) mtjz33
»

DX10 Graficne

Oddelek: Strojna oprema
462335 (1343) PrimozR

Več podobnih tem