Forum » Kaj kupiti » Kje se da kupit?
Kje se da kupit?
1309976 ::
Zdravo...
Upam da mi boste lahko pomagali...
1.Kje pri nas se da kupit animeje (dvd), če se sploh da, je po možnosti kakšna net trgovina pri nas, ki se s tem ukvarja (ima dobro zalogo)..ter katere so najboljše in najugodnejše tuje trgovine na netu ?
2.Kje se da kupit(pri nas) konektor za bx plato da bi lahko gor dal novejšega celerona (kakšna je razlika med box verzijo in normalno verzijo celerona)..kako se reče temu konverterju oz konektorju,ki omogoča nadgradnjo novega proca na stari plati?
LP
Upam da mi boste lahko pomagali...
1.Kje pri nas se da kupit animeje (dvd), če se sploh da, je po možnosti kakšna net trgovina pri nas, ki se s tem ukvarja (ima dobro zalogo)..ter katere so najboljše in najugodnejše tuje trgovine na netu ?
2.Kje se da kupit(pri nas) konektor za bx plato da bi lahko gor dal novejšega celerona (kakšna je razlika med box verzijo in normalno verzijo celerona)..kako se reče temu konverterju oz konektorju,ki omogoča nadgradnjo novega proca na stari plati?
LP
the_unborn ::
1) DVDje dobis v JAE, jim majo kokr hoces, tut 1. regijo
2) Adapter za celeron na slot1 al neki podobnga (slotket?) vprasi pr MojPC (men ga je senkal pred neki cajta)
2) Adapter za celeron na slot1 al neki podobnga (slotket?) vprasi pr MojPC (men ga je senkal pred neki cajta)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: the_unborn ()
rc-car ::
Med navadno in box verzijo je razlika v ceni in kvaliteti
Box verzije se bolje navijajo ampak so drazje, navadne pa so slabse kakovosti in se slabse navijajo a so cenejse!
Box verzije se bolje navijajo ampak so drazje, navadne pa so slabse kakovosti in se slabse navijajo a so cenejse!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponovno znižanje cen AMD-jevih procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 2361 (2361) | zile |
» | barebone in podobne zadeveOddelek: Strojna oprema | 1332 (1101) | Caligula |
» | Razlika med Athlonom 2200+ in 2200+ BOXOddelek: Strojna oprema | 1056 (939) | boštjan |
» | Kateri procesor ? AMD al INTEL ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6320 (5437) | frenk |
⊘ | c300 box - ohisjeOddelek: Strojna oprema | 1100 (1026) | Ram_z |