Forum » Navijanje » kaj je CPU VCORE OFFSET VOLTAGE
kaj je CPU VCORE OFFSET VOLTAGE
asus ::
V biosih na svoji plati imam funkcijo CPU VCORE OFFSET VOLTAGE,pa me zanima kaj je to?imaš pa za nastavit DISABLE ali 50mV.hvala za odgovre
RC14 ::
asus:
Se ti ne zdi, da odpiraš malo preveč tem? Za vsako vprašanje ki se navezuje na tvojo navijanje odpiraš novo temo. To bi lahko vprašal v eni izmed tvojih že odprtih tem ane? recimo v temi pomagajte mi naviti athlon 64 3500+ am2. Če te zanimajo razne nastavitve na plati, v biosu, o voltažah,..... vprašaj v tej temi, ki sem ti jo dal.
zaenkrat ne zaklepam, vedi za vnaprej.
Lp
Se ti ne zdi, da odpiraš malo preveč tem? Za vsako vprašanje ki se navezuje na tvojo navijanje odpiraš novo temo. To bi lahko vprašal v eni izmed tvojih že odprtih tem ane? recimo v temi pomagajte mi naviti athlon 64 3500+ am2. Če te zanimajo razne nastavitve na plati, v biosu, o voltažah,..... vprašaj v tej temi, ki sem ti jo dal.
zaenkrat ne zaklepam, vedi za vnaprej.
Lp
ok sorry sm še nov kle gor pa zgleda da morm še spoznt vsa pravila,glede tega vprašanja sm pa že zvedu tk da hvala vseen
RC14 ::
Ni panike.
Vidim da si nov ja , sej zato pa ti hočem(o) pomagat, da boš vedel za vnaprej kako in kaj. Pravila pa si le preberi ja.
Drugače , ko glih že tema obstaja in praviš da si zvedel kaj pomeni ta funkcija , pa napiši kaj pomeni, da bodo tudi drugi vedeli, da ne bo kdo odpiral nove teme po nepotrebnem in imel isto vprašanje.
Lp
Vidim da si nov ja , sej zato pa ti hočem(o) pomagat, da boš vedel za vnaprej kako in kaj. Pravila pa si le preberi ja.
Drugače , ko glih že tema obstaja in praviš da si zvedel kaj pomeni ta funkcija , pa napiši kaj pomeni, da bodo tudi drugi vedeli, da ne bo kdo odpiral nove teme po nepotrebnem in imel isto vprašanje.
Lp
cpu vcore offset je funkcija v kateri imaš 50mV(moja plata),nekatere tudi 100 in 200mV.s to funkcijo lahko povečaš max.voltažo npr.moja plata ima max voltažo za procesor 1,5725 v in če dam offset na 50mV je voltaža večja za 0,5V.to se pravi da poveča cpu vcore offset voltažo 50mV=0,5V 100mV=1V 200mV=2V
JIM22 ::
Malo se motiš. 50mV pomeni 0,05V, 100mV pomeni 0,1V, 200mV pa 0,2V.
Se ti ne zdi, da bi blo kar (1V al pa 2V) + def. voltaža na proc, mal preveč?
Se ti ne zdi, da bi blo kar (1V al pa 2V) + def. voltaža na proc, mal preveč?
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
JIM22 ::
Joj, najprej nared zagonsko disketo. Daš disketo not pa greš na pogon a: in klikneš desn gumb na njo in maš opcijo format. Tam zber da ti nardi MS DOS startup disk. Ko bo končalo, prenes tiste fajle ko bodo v raztegnjeni mapi od memtest na disketo. To je to. Pol pa restart kompa, daš disketo not, greš v bios in izbereš first boot: floppy. Shraniš bios in ko se bo kom resetiru, se bo zagnau v dosu. Tam pol napiš memtset(al kaj je že za pognat memtest). Upam da boš zmogo.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje kondenzatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7616 (7272) | miro80 |
» | Navijanje GTX470 - odklenjena meja voltažeOddelek: Navijanje | 939 (703) | ModriN96 |
» | ASUS M2N-E (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7590 (4514) | planetparty |
» | nenavijanje na AM2 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3858 (3246) | Pyr0Beast |