Forum » Strojna oprema » zunanji disk
zunanji disk
jumper_M ::
lp
Imam težavo z zunanjim diskom. Ko priklopim USB kabel na računalnik, mi sistem zazna novo strojno opremo (USB Mass Storage Device), vendar ko pa odprem "Moj računalnik", ga ni nikjer. Upam, da mi lahko kdo pomaga.
ajd
Imam težavo z zunanjim diskom. Ko priklopim USB kabel na računalnik, mi sistem zazna novo strojno opremo (USB Mass Storage Device), vendar ko pa odprem "Moj računalnik", ga ni nikjer. Upam, da mi lahko kdo pomaga.
ajd
Duhec ::
Daj kaj več povej !!! Pa naslov teme imaš preveč splošen !
Je disk že particioniran in sformatiran ?
V disk managementu ga najprej aktiviraj in sformatiraj.
Če imaš kakšen mrežni računalnik/disk mapiran se lahko USB enota pojavi pod isto črko in zato ne bo vidna in dosegljiva. V disk managementu malce spreminjaj črke pogonov USB naprav.
Je disk že particioniran in sformatiran ?
V disk managementu ga najprej aktiviraj in sformatiraj.
Če imaš kakšen mrežni računalnik/disk mapiran se lahko USB enota pojavi pod isto črko in zato ne bo vidna in dosegljiva. V disk managementu malce spreminjaj črke pogonov USB naprav.
CaqKa ::
desni klik na ikono "my computer" nato pa manage in nato imaš v oknu nekje spodaj disk managment
jumper_M ::
Najprej se opravičujem, ker sem dal tako splošno temo (si jo je vsaj folk ogledu - upam).
Duhcu pa se zahvaljujem, saj mi je zelo pomagu.
Tenks
ajd
Duhcu pa se zahvaljujem, saj mi je zelo pomagu.
Tenks
ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2442 (1784) | Spajky |
» | trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1293) | gorenjc |
» | Težave z prenosnim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (972) | Pyr0Beast |
» | Nastavitve particije C,D,E...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1212) | AlexUS |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1763 (1544) | andrej |