Forum » Pomoč in nasveti » Težave z Grafično kartico
Težave z Grafično kartico
haban00 ::
Mam ful problem - asus radeon 9550 delal normalno vsaj eno leto, pridem iz morja...
... poženem računalnik in tik pred vhodom v windows ekran ugasne, ponovno štartam računalnik, grem v varni način, zbrišem gonilnike, ---- potem pridem normalno v windows s tem da vse skup šteka ( logično ).
poskusim s ponovno namestitvijo driverjev in spet TEMA na ekranu. WTF
... poženem računalnik in tik pred vhodom v windows ekran ugasne, ponovno štartam računalnik, grem v varni način, zbrišem gonilnike, ---- potem pridem normalno v windows s tem da vse skup šteka ( logično ).
poskusim s ponovno namestitvijo driverjev in spet TEMA na ekranu. WTF
PROTOTIP ::
Jest sm imel iste probleme s staro Inno 3d GF2. Ne vem zakaj, ampak, kar naprej se mi je dogajalo isto, nalaganje winsov in potem blank screen. Potem sm si umislu XP in z sp2 sm težave delno rešu, popačen zaslon se je pojavljal samo še v nekaterih 3d igrah.
Pri meni je bil najbrž problem, ker stara plošča ni bila testirana na gf2. Povej, katero plato imaš. Matsonic mogoče?
Pri meni je bil najbrž problem, ker stara plošča ni bila testirana na gf2. Povej, katero plato imaš. Matsonic mogoče?
haban00 ::
Hvala za odgovor!
plato imam pa asus a7v8x-x
Po najnovejših informacijah nej bi udarla strela v računalik sam pojma nimam a je res al ne.
poskusu sm tut z najnovejšimi windowsi XP media center sm mislo da je kak popravek gor ampak brez uspeha. niam več idej
plato imam pa asus a7v8x-x
Po najnovejših informacijah nej bi udarla strela v računalik sam pojma nimam a je res al ne.
poskusu sm tut z najnovejšimi windowsi XP media center sm mislo da je kak popravek gor ampak brez uspeha. niam več idej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4720 (3791) | Veron |
» | a bo treba grafo zamenat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (960) | Scorpia |
» | Težave v Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (862) | Bluechriss |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7614 (6487) | Doc |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1560 (1259) | SkyNet |