» »

kaj ima moj procesor vročino ?

kaj ima moj procesor vročino ?

aodius ::

Imamprocesor AMD XP 2200+ ,matična plošča VIA KT400 in mi v everstu napise
matična plošča 43 stopinj in procesor 60 stopinj 8-O .Je to normalno ?

Jan987 ::

A je temperatura ob full load take al ob ''prostem teku''.Če je v prostem teku taka, potem odri kišto in notri spucaj prah iz hladilnikv, ventilatorjev ipd. (oziroma to lahko narediš tudi če je ta temperatura od full loadu, škodilo sigurno ne bo). Če pa je računalnik čist in je to v idle stanju, pa preveri če je dober stik med procesorjem in socketom. Če pa je to vse vredu,ti pa verjetno senzorlaže.

Za začetek pa pred vsemi koraki odpri kišto ko bo imel računalnik tako temperaturo in daj prst na dno hladilnika. Verjmi da boš na svoji koži občutil ali je zemperatura 60 ali 40 stopinj

Carmack ::

Hm...normalno je...ČIM MANJ TEM BOLJE...kkr je že blo rečeno...uredu prepucaj komponente...pa boš vidu kje si...če bo ista pesem se pa spet sem obrni...bomo že pogruntal neki...;)

brassi lucca ::

po drugi strani pa lahko ČIM MANJ pomeni slab stik med proc in hladilnikom tako da je proc vroč kot pes in hladilnik mrzel kot pivo in senzor NE laže >:D
Moments before detonation , .....................TT

sem počistil.Pa trdi disk mi je crknil;(( .Temperatura pa je 50 stopinj.Kako lahko rešim podatke na disku ?

Katera temperatura je normalna za AMD Athlon XP 2200+ ?

delfinus ::

Nekaj o tvojem CPU.. Glej poglavje Thoroughbred Temperature: Practical Test.

Temperatura je po teh podatkih normalna. Zadeve se nekoliko bolj grejejo. Boljsi hladilnik, ventilatorji, dobra termalna pasta, odprta stranica lahko spusti se nekaj C.

jest10 ::

Normalna temperatura je malo čez 80 stopinj.

lukanium ::

Jaz sem imel Athlona XP (ThoroughbredB 1800+) navitega na 2 GHz (2400+), hladil sem ga z navadnim Zalmanom AlCu in imel v "mirovanju" okoli 45-47 stopinj, pri polni obremenitvi pa najvec okoli 54-56 stopinj. V zaprti kišti, ki ni bila ravno najbolj vzorno prezračena.
When a person can no longer laugh at himself,
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delovna temperatura procesorja

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
474757 (2899) kitara8
»

koliko naj bi bila temperatura CPUja ... ?

222253 (1567) xenon74
»

Temperatura Athlona XP 1800+

191747 (1395) tiborrr
»

Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.

Oddelek: Strojna oprema
341859 (1236) Sami
»

Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )

1018086 (5876) the_unborn

Več podobnih tem