Forum » Kaj kupiti » spominska kartica SD 1GB firme TakeMS
spominska kartica SD 1GB firme TakeMS
nosk8fx ::
pozdrav!
za tole kartico (v naslovu) me zanima, če je v redu - glede firme, pa to, ker še nisem slišal zanjo.
ima kdo izkušnje s to kartico/firmo?
in, mogoče primerjava s firmo Viking?
lp, Sašo
za tole kartico (v naslovu) me zanima, če je v redu - glede firme, pa to, ker še nisem slišal zanjo.
ima kdo izkušnje s to kartico/firmo?
in, mogoče primerjava s firmo Viking?
lp, Sašo
;-) ::
No z to firmo mam eno iizkušnjo. Imam njihov mp3 player. Do sedaj deluje dobro...drgač pa nevem.
LoneWolf ::
Imam tole kartico (SD TakeMS 1GB 133x) v Canonu S2, zaenkrat deluje brezhibno, nisem se imel nobene tezave. Cenovno je TakeMS precej ugodna, ce bom kupoval 2GB bo verjetno tudi njihova.
SoKe ::
lepo pozdravljeni..
pa najprej vam vsem srecno in veselo v letu 2007.
pri meni pa je na to noc nastal en velik problem (vsaj za mene). imam namrec IXUSa z 2gb TakeMS kartico, kjer sem imel nekaj cez 1,5gb zapolnjenega mesta (fenomenalnih slik in filmckov) in ko sem zelel nekaji zadnjih slik pregledati, se mi je na LCD-ju pojavil napis "no image".
ko priklopim fotkica na comp mi tudi pokaze "prazno" kartico...kar pa v samem fotoaparatu ni tako, saj se vidi, da je nekaj na kartici (vidi se pri tem, kolko slik se lahko naredim)
izprobal sem resiti slike s kartice tudi z raznimi programi, kot so "Ultimate Image Recovery" ali brez uspeha..sploh me ne pokaze pogona fotoaparata.
ce ima se kdo podobne izkusnje ali je kdo ze resil slike s podobne situacije...se priporocam.
ajd...zdaj pa grem na sarmo (njami)
lp..
SoKe
pa najprej vam vsem srecno in veselo v letu 2007.
pri meni pa je na to noc nastal en velik problem (vsaj za mene). imam namrec IXUSa z 2gb TakeMS kartico, kjer sem imel nekaj cez 1,5gb zapolnjenega mesta (fenomenalnih slik in filmckov) in ko sem zelel nekaji zadnjih slik pregledati, se mi je na LCD-ju pojavil napis "no image".
ko priklopim fotkica na comp mi tudi pokaze "prazno" kartico...kar pa v samem fotoaparatu ni tako, saj se vidi, da je nekaj na kartici (vidi se pri tem, kolko slik se lahko naredim)
izprobal sem resiti slike s kartice tudi z raznimi programi, kot so "Ultimate Image Recovery" ali brez uspeha..sploh me ne pokaze pogona fotoaparata.
ce ima se kdo podobne izkusnje ali je kdo ze resil slike s podobne situacije...se priporocam.
ajd...zdaj pa grem na sarmo (njami)
lp..
SoKe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SoKe ()
d.k. ::
Soke problem se da rest poklici ali kontaktiraj semle:http://www.mixi.tv/,se da resit,
sm mel podoben problem,nikol ne slikaj ce slucajn ni dost baterije ,to je najveckrat problem,upam da sm ti pomagal.
sm mel podoben problem,nikol ne slikaj ce slucajn ni dost baterije ,to je najveckrat problem,upam da sm ti pomagal.
kr neki
SoKe ::
thnx za nasvet..bom se najprej probal, da dam kolegu, ki ima foto studio pa bo mi probal resiti kaj se da...drugace pa vseeno hvala!
lp..
SoKe
lp..
SoKe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TAKEMS trdi disk 2.5" SSD 120GB UTX-2200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1738) | D3m |
» | Kje se da dobit ta male usbje?Oddelek: Kaj kupiti | 1179 (1059) | mr1two |
» | Pc se občasno resetira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1440 (1105) | boset |
» | Ramčki nagajajoOddelek: Strojna oprema | 900 (793) | jest10 |
» | Chpset Fan & Asus Sli plataOddelek: Strojna oprema | 1193 (989) | iskra |