» »

Outlook Express

Outlook Express

TOm4 ::

Ko hočem poslat sporočilo mi napiše to in potem me vrže z interneta:
Gostitelja »mail.arnes.si« ni bilo mogoče najti. Preverite, ali ste ime strežnika pravilno vnesli. Račun: 'pop3.arnes.si', Strežnik: 'mail.arnes.si', Protokol: SMTP, Vrata: 25, Varno(SSL): Ne, Napaka vtičnice: 11001, Številka napake: 0x800CCC0D

vse preverim in ko zaprem outlook mi napiše da v mapi odpošlji so sporočila in da če pošljem zdj in dam ja in potem pride do polovice in spet mi isto napiše in me vrže z interneta
hvala že v naprej

Izi ::

To se zgodi, če nepravilno vpišeš ime strežnika ali pa če tisti trenutek strežnik na katerega hočeš poslati nedosegljiv (ugasnjen).

Ime strežnika je tisti del desno od afne.

Če srežnik na katrega hočeš poslati ne deluje ali pa si ga po pomoti napačno vpisal potem tvoje pošte nima kam poslati in dobiš sporočilo. Logično?

Preveri, če si naslov vpisal pravilno.
Če je naslov sigurno pravilen potem počakaj nekaj ur in probaj ponovno poslati, ker je strežnik na katrega pošiljaš v okvari.

TOm4 ::

ja ma mail je praw
ma to mi že par dni tko dela
in noče nikoli

smetko ::

Outlook expres ima eno čudno omejitev, da je lahko posamezna mapa maximalne velikosti 2 GB in ko je ta velikost dosežena (ne more več pisati v to mapo) javlja čudne napake. Včasih, če je mapa prejeto ali poslano poškodovana in potem pravtako napake.
Poizkusi preimenovati mapo poslano oziroma prejeto.
Če rabiš tudi v prihodnje dostopati do vsebin teh map potem najprej skreiraj nove mape v outlook expresu (primer poslano-old), nakar outlook expres izključiš in greš v mapo v katero outlook expres shranjuje svoje datoteke in izbrišeš datoteko z imenom katero si pravkar ustvaril (poslano-old) in preimenuješ mapo iz poslano v poslano-old. Ko ponovno zaženeš outlook bo mapo poslano sam naredil in v mapi poslano-old boš imel vso pošto, katera je do sedaj bila v poslano.
No comment

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

outlook express problemi

Oddelek: Omrežja in internet
92491 (2415) smetko
»

MS Outlook in Gmail

Oddelek: Omrežja in internet
123958 (3786) Jan987