Forum » Slo-Tech » Podpis?
Podpis?
azeed ::
Zanima me, zakaj mi kljub temu, da sem pravilno nastavil, noče prikazovati podpisa?
LP
LP
You gotta say YES to another excess!!!
rc-car ::
To, da se ti spremeni kaka nastavitev rabi S-T server +24h, tko da malo pocakaj in bo!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Sergio ::
primoz trenutno na novo programira uporabniške nastavitve, tako da se zna zgoditi, da kakšna stvar ne bo pravilno delovala...
ko bodo nove nastavitve tudi objavljene in dostopne vam (v roku max. treh dni, bi rekel), bo sprememba podpisa vidna trenutno.
ko bodo nove nastavitve tudi objavljene in dostopne vam (v roku max. treh dni, bi rekel), bo sprememba podpisa vidna trenutno.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Primoz ::
Ali pa tudi ne... odvisno koliko se boste igrali z podpisi.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
[t502] ::
Zakaj ne uporabite UBB ali vBB?
Ker se mi zdi, da vsak drugi dan nekaj ne dela. Aja Primoz bi lahko dodal "Goto new post" v thread-u kot pri vBB? Ker vsakic moram tak gledat kateri nov post je v topicu od mojega zadnjega obiska
[t502]
Ker se mi zdi, da vsak drugi dan nekaj ne dela. Aja Primoz bi lahko dodal "Goto new post" v thread-u kot pri vBB? Ker vsakic moram tak gledat kateri nov post je v topicu od mojega zadnjega obiska
[t502]
[t502]: Sej mas tam v Zadnje sporocilo tako puscico, ki se premika v desno. Probaj kaj se zgodi, ce kliknes nanjo
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Ko si na glavni strani foruma je zadnja kolona Zadnje sporocilo Tam potem pise v vsaki vrstici posebej kdo je avtor zadnjega sporocila in kdaj je blo to sporocilo napisano. Zraven je pa tudi (na zacetku) modra puscica, ki se kao premika v desno in ce kliknes nanjo te vrze v zadnjo temo v tistem forumu.
Kapis?
Kapis?
R0K ::
aja...mah, jst tistega že dolgo nisem uporabljal, tko da sm pozabu....ker večinoma skoz k pridem na forum, kr klik na "teme zadnjih 24h"..razn če mam cajt, pol grem kdaj po celem forumu po oddelkih...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523811 (1356) | bastadu |
» | Assassins Creed RevelationsOddelek: Igre | 2707 (1850) | Dromar |
» | Kaj pomeni "sticky"?Oddelek: Loža | 911 (743) | BlackHole |
» | ForumOddelek: Slo-Tech | 1028 (838) | PaJo |
» | Za PrimožaOddelek: Slo-Tech | 1185 (858) | rc-car |