Forum » Operacijski sistemi » Windows noče zagnati exe in lnk datoteke
Windows noče zagnati exe in lnk datoteke
Zlatoroh ::
Živjo!
Windowsi na sestrinem računalniku kar naenkrat nočejo odpreti exe in lnk datotek . Takoj ob zagunu windowsov piše da naj izberem program s taketerim bom odprl windowse wtf? Če klikneš na exe datoteko se ta datoteka skrije in se nič ne zgodi . Če pa klikneš na bližnico pa se odpre okno v katerem izbereš z katerim programom želiš odpreti to datoteko . Kaj naj storim? Pregledal sem z nod32 pa ni virusov. lp
Windowsi na sestrinem računalniku kar naenkrat nočejo odpreti exe in lnk datotek . Takoj ob zagunu windowsov piše da naj izberem program s taketerim bom odprl windowse wtf? Če klikneš na exe datoteko se ta datoteka skrije in se nič ne zgodi . Če pa klikneš na bližnico pa se odpre okno v katerem izbereš z katerim programom želiš odpreti to datoteko . Kaj naj storim? Pregledal sem z nod32 pa ni virusov. lp
Duhec ::
Štartaj v varnem zagonu in tam preizkusi, če exe programi in lnk bližnjice delujejo. Če delujejo, potem preglej po 'malware' škodljivch, ki po vsej verjetnosti kar mrgolijo v tvojem kompu (spyware/adware/trojan).
Apple ::
Meni se je to zgodilo, ko sem si zinštaliral novo verzijo Firefoxa, ki se je seuval - potem sem ga deinštaliral in naložil prejšnjo, delujočo - no, od takrat naprej se mi je to zgodilo, tako da mi je pomagal sam reinstall.
Ni bilo pa nobenih virusov in ostalih smeti.
Ampak, Firefoyu pa nisem zameril - je še vedno Die Beste :)
Ni bilo pa nobenih virusov in ostalih smeti.
Ampak, Firefoyu pa nisem zameril - je še vedno Die Beste :)
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z ikonamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1290) | leonček |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3462 (3251) | Tac20 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3687 (3069) | rockrose |
» | Trojan big problem:(Oddelek: Strojna oprema | 3781 (3574) | mini-moris |
» | Pomoč?Oddelek: Programiranje | 1274 (1161) | 4DFX |