Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO!!! noce mi programov odpirat
NUJNO!!! noce mi programov odpirat
kljucavnicar ::
Naj za za zacetek opisem kaj sem delal predn se mi je to zgodilo.
Racunalnik mi je delal vredu, nato sm ga izklopil da bi namestil 80mm ventilator
ko sem ga namestil sem vklopil sam kabel za elektriko in prizgal racunalnik(upam da tuki ni kej narobe), da vidm kaksna je luc na ventu.Po koncanem vstavljanju preostalih kablov(med tem sem ze ugasnil racunalnik),
sem prizgal comp pol se je pa zacel. Takoj po koncanem nalaganju windowsow(tist crn ekran kjer pise windows xp)pol se pa pokaze tist pozdravni ekran mi takoj vn vrze promt in v nje pise neki sm je v eni taki cudni pisavi ki je ne znam brt, pol je pa spodi se gumb ok in ko pritisnem gumb mi gre v windows in ko se mi zacnejo nalagati programi mi javi tist da jih ne prepozna tko kot k mas uno ikono ki jo comp ne prepozna(take bele ikone z kvadratkom notri in pikicami) tako sporocilo. Pa tudi ko hocem predvajati kaksn film mi javi napako v kateri pise: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the folder options control panel. pa sm probu pa ne pomaga.
Pa oprostite k slike ne morm dt gor ker mi nuben program ne dela da bi sliku
Hvala za vse odgovore
Racunalnik mi je delal vredu, nato sm ga izklopil da bi namestil 80mm ventilator
ko sem ga namestil sem vklopil sam kabel za elektriko in prizgal racunalnik(upam da tuki ni kej narobe), da vidm kaksna je luc na ventu.Po koncanem vstavljanju preostalih kablov(med tem sem ze ugasnil racunalnik),
sem prizgal comp pol se je pa zacel. Takoj po koncanem nalaganju windowsow(tist crn ekran kjer pise windows xp)pol se pa pokaze tist pozdravni ekran mi takoj vn vrze promt in v nje pise neki sm je v eni taki cudni pisavi ki je ne znam brt, pol je pa spodi se gumb ok in ko pritisnem gumb mi gre v windows in ko se mi zacnejo nalagati programi mi javi tist da jih ne prepozna tko kot k mas uno ikono ki jo comp ne prepozna(take bele ikone z kvadratkom notri in pikicami) tako sporocilo. Pa tudi ko hocem predvajati kaksn film mi javi napako v kateri pise: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the folder options control panel. pa sm probu pa ne pomaga.
Pa oprostite k slike ne morm dt gor ker mi nuben program ne dela da bi sliku
Hvala za vse odgovore
sej recimo filme lahko gledam ce dam Open with...
pa sej programi sigurn delajo sm jih ne morm zagnt k so vse ikone neznane
pa sej programi sigurn delajo sm jih ne morm zagnt k so vse ikone neznane
LeChef ::
Klap,
sem imel isti problem, pa sem pod možnosti mape (folder options) kliknu vrste datotek/nova/odtipkal pripono EXE, pod dodatno pa izbereš application. Enako sem naredil za pripono LNK pod dodatno pa izbral shortcut, pa je potem vse delal.
sem imel isti problem, pa sem pod možnosti mape (folder options) kliknu vrste datotek/nova/odtipkal pripono EXE, pod dodatno pa izbereš application. Enako sem naredil za pripono LNK pod dodatno pa izbral shortcut, pa je potem vse delal.
ej zdej se mi vsakic ko restartam comp se mi isto nardi pa morm se enkrat nastimat. exe pa. lnk
jah nism delu restore pointa in ali jje se kaksna druga moznost ( sm ne formatiranje)
brisi prejsno sporocilo ssm neki narobe razumel
ej a ta restore point to kej zbrise podatkov al sm da registr na tist cas
ej a ta restore point to kej zbrise podatkov al sm da registr na tist cas
fak brisi prejsno sporocilo
ej sm dou restore point pa ne dela sm veckrat probu na razlicen datum pa vseen ne dela mislm napise me da ne more dokoncat restore point
ej sm dou restore point pa ne dela sm veckrat probu na razlicen datum pa vseen ne dela mislm napise me da ne more dokoncat restore point
tvich ::
Sej si šel že gledata za viruse?
Če ne: klik
V službi mi je Januarja letel naokoli SirCam virus (razne varijante) in ti si naštel čist vse simptome.
Pa napiši še vrednost:HCR\.exe\ iz registra.
Če maš virus bomo pa pol naprej rihtal
LP
Če ne: klik
V službi mi je Januarja letel naokoli SirCam virus (razne varijante) in ti si naštel čist vse simptome.
Pa napiši še vrednost:HCR\.exe\ iz registra.
Če maš virus bomo pa pol naprej rihtal
LP
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tvich ()
najdu mi je TSPY_CIMUZ, TSPY_AGENT.TQ, ADWARE_2020SEARCH, v registru mam pa value = exe file
sej zdej nimam vec problema z ikonami
sm mi se zmeri ob vstopu v windows napise sporocilo ki ga ne morem prebrat
sm mi se zmeri ob vstopu v windows napise sporocilo ki ga ne morem prebrat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44335 (26375) | BorutK-73 |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4764 (4469) | solatko |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1595) | Wox |
» | ne morem PCja ugasnitOddelek: Pomoč in nasveti | 1820 (1471) | k4vz0024 |