Forum » Elektrotehnika in elektronika » hlajenje napajalnika
hlajenje napajalnika
LordTado ::
bok
zanima me če je to kej narobe čeje kišta od zadaj stisnjena k steni in seveda še solata kablov?
ali se napajalnik lahko začne pregrevat.
ajde
zanima me če je to kej narobe čeje kišta od zadaj stisnjena k steni in seveda še solata kablov?
ali se napajalnik lahko začne pregrevat.
ajde
BluPhenix ::
Ja če je stisnjena tako, da se napajalnik ne more ohlajati vsekakor ni dobro, torej je zaželjeno, da je vsaj enakj prostora za napajalnikom.
Ja lahko se pregreva, v takih primerih se bodo najprej napetosti malo čudno vedle, ko bo preveč pa se bo linija, ki je najbolj obremenjena izklopila, kar bo povzročilo ugasnitev računalnika.
Ja lahko se pregreva, v takih primerih se bodo najprej napetosti malo čudno vedle, ko bo preveč pa se bo linija, ki je najbolj obremenjena izklopila, kar bo povzročilo ugasnitev računalnika.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Racunalnik se ugasaOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1099) | Han |
» | PC se zažene s črnim zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1240) | solatko |
» | Neznan vzrok upočasnitveOddelek: Pomoč in nasveti | 2677 (1869) | BorutK-73 |
» | Napajalnik tuli ob previsoki temepraturi AMD-jaOddelek: Kaj kupiti | 889 (802) | PhotoBlaz |
» | RAČUNALNIK SE MI UGAŠA (nujno)!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1163) | EvilGod- |