» »

Disk WD 160GB

Disk WD 160GB

tedo ::

Zadeva je sledeča:

Kupil sem čisto nov trdi disk Western Digital 160GB. Bootam z xp cdjem, mi prepozna 131GB, naredim particijo z 25GB in inšaliram windowse, ostalo pustim nesformatirano da bom to v windowsih uredil. Ko so windowsi+ sp2, nared, mi z partition magic prepozna velikost diska 150gb, tako da naredim ostalih 120GB novo particijo. Vse lepo in prav a potem ugasnem računalnik in ko ga poskušam znova zalaufan mi prikazuje le bootscreen od winsow potem pa se znova zaganja!!! Ne pomaga niti safe mode... Sedaj sem disk priključil v drug računalnik in mi le ta prikaže 1 nesformatirano particijo nekje z 17GB...od kje to mi ni jasno!!! O onih particijah ko sem jih naredil pa že skopiro gor neke fajle ne duhe ne sluha.
Sem poskušal znova z win cdja bootat da bi sformatiro pa mi prikaže le 17GB...tut v biosih je tako prikazano!!!!

So HELP ME!!! ;((

joker605 ::

a je slučajno SATA al navaden disk
ker če je SATA moraš takoj ko ti zažene cd od winsu stisnt ( men se zdi f6 sam nisem prepričan)
da ti nalože driverje za sata, in potem ti ga zazna celega. potem pa še winse naložiš in to je to
LP

BladE_ ::

Druge windowse probi dobit z SP2!
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BladE_ ()

ni sata disk!

Drugi windowsi nevem kako bi mi pomagali, saj sem dau v drug računalnik disk...pa ni particij! Unocated space mi kažejo razni recover programi kere sem poskuso :S

Stepni Volk ::

Morda je del razloga v neobjavljeni novici: Western Digitala drugačno štetje giga bytov

Zgodovina sprememb…

Zaradi tega fa bi mi izginile narejene particije in vsi podatki?? nevem...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem s particijama na trdem disku

Oddelek: Strojna oprema
182008 (1469) solatko
»

Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101721 (1603) alien13
»

Disk Hitachi 160 Gb - dostopnih le 137 Gb

81950 (1618) Kastrola
»

Problem : BIOS ne prepozna SATA diska

Oddelek: Strojna oprema
61128 (1029) mikko
»

A je to normalno al je disk prepočasen?!

443135 (2188) strictom

Več podobnih tem