» »

Airbrush

Airbrush

bluefish ::

V omari se mi že nekaj časa praši še nedokončana maketa letala od Revella. Ker se mi je ne da barvati ročno, sem se začel ozirati proti airbrushem. Potreboval bi nakaj z večjo in manjšo konico.

Zanima me, kakšne so kaj cene Revellovih airbrushev oz. airbrushev drugih znamk.

/edit by STASI: premaknil v primernejši Oddelek!

Jan987 ::

Nevem če se ti splača to kupovat za eno maketo, ker je cena takega da je približno vredu kar velika. Če boš sam to barvov je pomoje najboljšeče si ga sposodiš od nekoga ki ga ima. Sej je takih dost tko da ti pomoje ne bo težko najdet.

sem opazil ja. Cene same pištolce so od 10k naprej, rabiš pa še kompresor ali pa piksne,...

username ::

Za eno maketo bo verjetno piksna dovolj. Če se redno ukvarjaš z airbrushiranjem, je sicer neprimerno boljši nakup kompresorja.

Po drugi strani se za eno maketo niti v nakup airbrusha ne splača investirati.

In kajte tako moti pri "ročnem" barvanju, torej čopiču? Da dobro pobarvaš z airbrushem, ni tako lahko - kot vsega se moraš tudi tega naučiti...
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

PARTyZAN ::

Pri copicu so vidne poteze. Zato je airbrush superioren :)

točno zaradi tega. Poleg tega bi rad tudi enakomeren nanos, kar je lažje doseči z airbrushem, kot s čopičem. Verjetno bi potem spet začel s tem hobijem.
Razmišljam, da bi kupil najbolj osnoven airbrush in piksno. Kakšni nasveti?

Jan987 ::

jah če boš spet začel sestavljat kupi pol raje kompresor, ker so piksne dost drage. Če pa neboš si ga pa kje sposodi. Sej to ma zdej že vsak k sestavllja makete (takih je kr velik) tko da mislm da ti ne bo težko dobit.

siegmund ::

Priporočam da si pogledaš forum www.makete.net -> Orodje in pripomočki
And now for something completely different...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Čiščenje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
282565 (2299) dzinks63
»

Airbrush

Oddelek: Loža
143527 (3226) JOKER
»

Spet makete (strani: 1 2 3 4 )