Forum » Slo-Tech » Ne sprejme novice o izidu Windows Fundamentals
Ne sprejme novice o izidu Windows Fundamentals
MrStein ::
Ko hočem poslati tole novico, mi javi "Povzemanje novic iz nekredibilnih virov ni dovoljeno.". Za "Kategorija" sem izbral "Izidi", "Vir" pa "Microsoft". Evo kompletne vsebine novice :
Naslov : Windows Fundamentals za stare PC-je
Microsoft je izdal "Windows Fundamentals for Legacy PCs", okleščen operacijski sistem, namenjen starejšim PC-jim, ki niso dovolj zmogljivi za Windows XP.
Gre za sistem, ki temelji na Windows XP Embedded Service Pack 2 in omogoča zagon le omejene zbirke programov, namenjen pa je predvsem za uporabo kot thin-client, torej za povezavo za na strežnike na primer preko Remote Desktop protokola.
Zadeve ne bo v prosti prodaji, ampak le pod "Software Assurance" licenco (enterprise).
Vir :
Turn a Windows 98 Era PC to an XP Thin Client (internetnews.com)
Povezave :
Windows Fundamentals for Legacy PCs (Microsoft.com)
Microsoftova Okna za stare računalnike (Monitor.si)
Naslov : Windows Fundamentals za stare PC-je
Microsoft je izdal "Windows Fundamentals for Legacy PCs", okleščen operacijski sistem, namenjen starejšim PC-jim, ki niso dovolj zmogljivi za Windows XP.
Gre za sistem, ki temelji na Windows XP Embedded Service Pack 2 in omogoča zagon le omejene zbirke programov, namenjen pa je predvsem za uporabo kot thin-client, torej za povezavo za na strežnike na primer preko Remote Desktop protokola.
Zadeve ne bo v prosti prodaji, ampak le pod "Software Assurance" licenco (enterprise).
Vir :
Turn a Windows 98 Era PC to an XP Thin Client (internetnews.com)
Povezave :
Windows Fundamentals for Legacy PCs (Microsoft.com)
Microsoftova Okna za stare računalnike (Monitor.si)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
muzičar ::
Jaz bi rekel da zato ker je stara. V računalniških novicah je bila objavljena 14.7 tako da je to že zelo stara novica. Načeloma na ST-ju ne sprejemajo več kot tri dni starih novic.
Kako pa je web strežnik ugotovil, da je stara ????
Motiti se je človeško.
Daedalus ::
Hum, zgleda da ga moti povezava na monitor.si? Sem poslal novico (če je ok) brez linka na monitor.si stran...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
muzičar ::
Uf se opravičujem. Ponavadi potem moderator pogleda in če opazi da je stara prepreči objavo.
Hum, zgleda da ga moti povezava na monitor.si? Sem poslal novico (če je ok) brez linka na monitor.si stran...
Torej če je v celi novici en sam link na monitor.si, potem se pavšalno zavrne ? Kaka "logika" pa je to ?
Motiti se je človeško.
CaqKa ::
glavno da so tako kredibilne novice kot je tale objavljene: Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vanilla Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 3236 (2563) | trulex |
» | kateri router za cca 100 eur?Oddelek: Kaj kupiti | 4078 (3222) | gregor |
» | PlayStation 3 Slim tudi uradno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 13450 (9312) | Jst |
» | Windows Fundamentals za stare PC-jeOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5362 (1547) | MrStein |
» | Nasveti pri nakupu prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1531 (1385) | billy |