Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje komponent brez hrupa
Hlajenje komponent brez hrupa
kriko1 ::
Lp!
Jaz sem nekoliko našparal pa bi sedaj rad zamenjal tele rjoveče-šumeče zrakotlačnike za kaj tišjega.
Ne potrebujem nekega super vodnega, le da hladi in da stvar ne ropota kot sedaj. Predvsem mislim na kak vodni kit ki kupiš in
montiraš.
Rabim pa za socket 754 (Athlon 64) in Geforce 6600GT. Koliko bi to sploh stalo?
Kje se v glavnem da kupiti pri nas take stvari, malo sem listal po spletnih trgovinah, samo nimajo kaj dosti.
Jaz sem nekoliko našparal pa bi sedaj rad zamenjal tele rjoveče-šumeče zrakotlačnike za kaj tišjega.
Ne potrebujem nekega super vodnega, le da hladi in da stvar ne ropota kot sedaj. Predvsem mislim na kak vodni kit ki kupiš in
montiraš.
Rabim pa za socket 754 (Athlon 64) in Geforce 6600GT. Koliko bi to sploh stalo?
Kje se v glavnem da kupiti pri nas take stvari, malo sem listal po spletnih trgovinah, samo nimajo kaj dosti.
Uf, ste hitri.
Recimo tisto z cool-pc.org se mi zdi v redu.
Kaj pa vse rabim? Da mi ne kaj zmanjka na koncu.
Recimo tisto z cool-pc.org se mi zdi v redu.
Kaj pa vse rabim? Da mi ne kaj zmanjka na koncu.
A brez objemk nič ne pušča? Lahko dam katerikoli T člen gor? Zakaj pa so tile T-členi?
Kaj pa so tam posode za vodo, to tudi rabi ali je samo opcija?
Kaj pa so tam posode za vodo, to tudi rabi ali je samo opcija?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kriko1 ()
5er--> ::
Če imaš kakšne silikonske cevi ponavadi ne pušča, so pa objemke bolj sigurna rešitev.
T člen daj pač tak primeren za tisti premer cevi, ki jih boš imel uporablja pa se za natakanje vode v sistem (in praznenje). -> ga imaš namesto posode, ki je samo optional.
T člen daj pač tak primeren za tisti premer cevi, ki jih boš imel uporablja pa se za natakanje vode v sistem (in praznenje). -> ga imaš namesto posode, ki je samo optional.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje in vaši nasveti!!!???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3001 (2235) | Eddy |
» | Na kaj pazit, ko delaš vodno hlajenje!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8811 (6911) | Jackass |
» | Vodno hlajenje in prenasanje ohisja -> pomocOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1398 (1244) | WhiteWolf |
» | (how)LOW cost vodno hlajenje .?. (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7824 (6687) | T0RN4D0 |
» | Vodno hlajenje - KompletiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1663 (1322) | Gejmer |