Forum » Pomoč in nasveti » 2x problem
2x problem
bbobst ::
Imam 2 vprašanja za strokovnjake:
1) Če z desno miškino kliknem na .wav fail ,se ta samodejno zažene ,tako da ga ne morem ne kopirat ,ne brisat ,ne...,ker napiše,da je v uporabi. Če v času igranja odprem mapo Windows ,igranje preneha.
Zakaj se fail zažene? Kako zagon z desno tipko izklopiti?
2) Ne vem kako mi je CD-rom prenehal samodejno zaganjat CD-je,ki bi jih moral sam od sebe (glasbeni,igre...)
V System Propertis --- Device Manager je bil in je Auto Insert Notification vedno vklopljen.
Za glasbene CD-je sem stvar porihtal z Editom v Folder Options --- File Types.
Kako naj stvar uredim še za druge CD-je ,da se bodo zaganjali sami ,brez da bi jih zagnal iz Explorerja?
1) Če z desno miškino kliknem na .wav fail ,se ta samodejno zažene ,tako da ga ne morem ne kopirat ,ne brisat ,ne...,ker napiše,da je v uporabi. Če v času igranja odprem mapo Windows ,igranje preneha.
Zakaj se fail zažene? Kako zagon z desno tipko izklopiti?
2) Ne vem kako mi je CD-rom prenehal samodejno zaganjat CD-je,ki bi jih moral sam od sebe (glasbeni,igre...)
V System Propertis --- Device Manager je bil in je Auto Insert Notification vedno vklopljen.
Za glasbene CD-je sem stvar porihtal z Editom v Folder Options --- File Types.
Kako naj stvar uredim še za druge CD-je ,da se bodo zaganjali sami ,brez da bi jih zagnal iz Explorerja?
ChiefThunder ::
Nastavitve za miško najdeš v nadzorni plošči. A se ti pri desnem kliku zažene samo .wav fajl al tud kakšen drug?
Samson ::
Za zagon CD-jev si instaliraj TweakUi od MS.....In na enem od jezickov najdes Play Audio CD Automaticly pa obkljukaj, potem pa takoj za tem obkljukaj Play Data CD Aut....Itd
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Miran ::
Probi mal pogledat pod Folder options -> File types
Kva maš pod priponami wav...
Kva maš pod priponami wav...
Overclock yourself !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava "vseh" ikonOddelek: Operacijski sistemi | 1282 (1219) | Tilen |
» | kako spremeniti ikono mp3 filov?Oddelek: Operacijski sistemi | 1497 (1410) | OSA |
» | Ikone za winampOddelek: Operacijski sistemi | 1510 (1392) | H_man |
» | Audio cd ne dela na cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1248) | Han |
» | Win XP - mape mi ofpira ACD See ko 2x kliknem nanjo!Oddelek: Operacijski sistemi | 909 (848) | Tomi |