» »

Windowsi nočejo bootat

Windowsi nočejo bootat

bucket ::

No moj problem je tak. Eno lepo jutro hočem prižgat računalnik pa se lepo zaganja in pride do tiste leteče črte v xpjih in ko bi se že moralo pokazati namizje računalnik zamrzne. Ne izpiše nobene napake kar ustavi se. No potem sem probal naredit system repair z cdjem od xpjev in tudi ne gre. Računalnik spet zmrzne ko se naložijo gonilniki ter napiše naj počakam na zagon xpjev... Naredil sem že vse teste z UBCD (ram , cpu, disk...) Izključil sem kakršnokoli hardware napako. Ni mi pa jasno zakaj pa lahko bootam tisti live slo-tech linux 8-O Tam pa deluje vse normalno. Sedaj na računalnik ne morem niti inštalirat xpjev.

Aja računalnik je 600MHz celeron 765MB ram 80GB disk pa ati rage pro grafična. Uporabljal sem ga kot server za domačo stran pa za P2P in je dve leti deloval brez problemov.

Jaz nimam pojma kaj bi lahko bilo narobe, zgleda tako kot da računalnik noče slišat za winse :)
  • spremenil: bucket ()

sirotka ::

Tu mi je delalu že na 2platah, pa smo bios updejtal.....in dela;)...kr neka bedna napaka.

bucket ::

Hm... Sem updejtal bios pa ni nobene razlike. Še vedno mi isto naredi.

Sparky69 ::

Enkrat sem imel podobne probleme z enim pc in sem moral znižat frekvenco rama, potem je pa delal. Rami so bili 3200, pa sem jih moral dat na 166MHz.
World is my playground

Roadkill ::

Tut jest sem mel podoben problem, ko se mi je pokvarila ena palcka rama. Tko da ce imas dve palcki, potem probaj bootat samo z eno.
Ü

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potrebujem pomoc! nov build zmrzuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
868270 (5719) m0LN4r
»

Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )

668207 (6272) burek17
»

Blue screen, na novem računalniku

312486 (1638) meuludine
»

Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piska