Forum » Izdelava spletišč » php database
php database
ROK1a ::
Lepo prosim, če bi mi kdo napisal v phpju primer vpisa preprostega besedila npr. "danes je lepo vreme" v podatkovno bazo (database). Naj bi bilo mogoče dodajati več besedil, ki bi se spodaj prikazovala. Ko bi bilo več kot 10 besedil bi se spodaj pojavil link za naslednjo stran.
Poizkusil sem že predelati knjigo gostov a mi ni uspelo.
Hvala in LP.
Poizkusil sem že predelati knjigo gostov a mi ni uspelo.
Hvala in LP.
zerox ::
Meni osebno je lažje napisat v googla npr 3 besedice, kot pa postat na forumu glede česa takega :). Drugače pa .. recimo Eden izmed tutorialov...
Primer iskanja z Googlom;).
[Edit]
Ah ti bi rad s phpjem imel potem spletno stran z vnosnim poljem ter izpisoval 10 zadetkov odvisno od strani . Ah nimam trenutno več časa kot 2min. Bo svedre21 za €4.- spisal ti
Primer iskanja z Googlom;).
<?php $user="username"; $password="password"; $database="database"; mysql_connect(localhost,$user,$password); @mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database"); $query="INSERT INTO MOJATABELA(enopolje) VALUES('Danes je lep dan?')"; mysql_query($query); mysql_close(); ?>
[Edit]
Ah ti bi rad s phpjem imel potem spletno stran z vnosnim poljem ter izpisoval 10 zadetkov odvisno od strani . Ah nimam trenutno več časa kot 2min. Bo svedre21 za €4.- spisal ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zerox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 347120 (6257) | sunniegoldie |
» | Apache blokiraOddelek: Izdelava spletišč | 1200 (991) | Lith |
» | Iniciativa programski patentiOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 3769 (2935) | gpg |
» | Za izdelavo template .Oddelek: Programska oprema | 1344 (1225) | JOKER |