» »

Placilo za postavitev web serverja in ucenje html+php

Placilo za postavitev web serverja in ucenje html+php

Pimoz ::

Dan!
Preko studenta se bom zaposlil pri nekomu, ki hoce imeti postavljen web server (apache, php, mysql, ftp) Zdj me pa zanima koliko naj mu racunam???
Ta ista oseba hoce, da naj ji vsaj priblizno pokazem delovanje serverja in programiranje v html+php. Ponovno me zanima koliko naj racunam???

Hvala za odgovore.

Lp, Primoz

P.S.: Vse to znam tako, da me dejansko zanima samo tarifa...prodajal tega znanja namrec se nikoli nisem.

#000000 ::

300.000 sit od oka.

mauzer ::

IMO bi za postavitev strežnika in konfiguriranja lahko nekje 6-7k/h. Kar se pa tiče poučevanja o programiranju pa kakih 10k/h mislim da je sprejemljiva cena.

Pa prijetno delo :)
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.

waaaaa....
Lansko leto sm delov kot hišnik...sm biu plačan 650 sit/h...zdj me pa res zanima-a pretiravate al je stvar dejansko taka?8-O

Če zadevo obvladaš tako kot trdiš potem, komot tak računaj. Razen če boš potem server postavljal dva tedna :) potem malo razmisli če boš se spuščal v to :\

No, za server vem, da ga bom postavil v 1,5-2 h več mi nebi smelo vzeti...
Za uenje pa nevem kako bo..je pa res da mu je treba php+html samo mal pokazat, ker zna programirati v C-ju in Assamblerju itd. (dela predvsem na strojnem nivoju...mene rabi za povezavo njegovih naprav z internetom ter izvoz nekaterih podatkov xml < - > baza)

Ja za znanje pa je tak... vsako znanje se more cenit. Več bo hotel vedet/znat več bo plačal potem je to čisto na njem :) Če mu boš dobro razložil, kvalitetno in razumljivo boš vrjetno več zaslužil kot pa če mu površno al pa po ovinkih kot da skrivaš 8-O

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pomoc pri izdelavi strani

Oddelek: Izdelava spletišč
403262 (2814) cyber_killer
»

homemade igrca

Oddelek: Igre
262425 (1694) roli
»

Kako diy binarna ura

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
213429 (3083) Mikron
»

Inštalacija Slackware 9.1 Linuxa (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
533700 (3081) TICKO
»

Placilo za spletni portal? KOLIKO?

Oddelek: Izdelava spletišč
111060 (811) matic

Več podobnih tem