Forum » Izdelava spletišč » Mambo
Mambo
GaS ::
Zivjo!
Zanimam se za izdelavo oz. postavitev spletnih strani, pa sem 'slisal' za tale Mambo, da je baje zelo enostavna zadeva in ponuja prakticno vse. Tako da me zanima, kaj vse bi rabil za postavitev le-tega, so kaksne komplikacije, moram biti na kaj posebej pozoren itd..Ce pa je ze kje kaksna tema o tem, se pa opravicujem;)
LP
Zanimam se za izdelavo oz. postavitev spletnih strani, pa sem 'slisal' za tale Mambo, da je baje zelo enostavna zadeva in ponuja prakticno vse. Tako da me zanima, kaj vse bi rabil za postavitev le-tega, so kaksne komplikacije, moram biti na kaj posebej pozoren itd..Ce pa je ze kje kaksna tema o tem, se pa opravicujem;)
LP
Tody ::
Rabiš PHP server in MYSQL podporo. Rabiš še znanje angleščine in kanček potrpežljivosti.
V osnovni verziji dobiš kar pač dobiš. Potem pa lahko dodajaš module odvisno kaj hočeš imeti na spletni strani. Obstaja kr veliko strani ki nudijo tako support kot te module.
Pazit moreš na to da ustvariš prej bazo preden greš inštalirat zadevo in dosledno se držat navodil za vsak modul posebej.
Good luck
V osnovni verziji dobiš kar pač dobiš. Potem pa lahko dodajaš module odvisno kaj hočeš imeti na spletni strani. Obstaja kr veliko strani ki nudijo tako support kot te module.
Pazit moreš na to da ustvariš prej bazo preden greš inštalirat zadevo in dosledno se držat navodil za vsak modul posebej.
Good luck
BluPhenix ::
Priporočam še ogled joomle, ki temelji na mambu (vsaj dosedajšnja verzija) vendar ima nekaj stvari baje malo bolj uporabnikom prijaznih, predvsem community joomle je za pohvalit.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | postavitev joomleOddelek: Izdelava spletišč | 5174 (4772) | Netrunner |
» | Cena izdelave spletne strani v JoomliOddelek: Izdelava spletišč | 5270 (4310) | Gandalfar |
» | Artisteer problemOddelek: Izdelava spletišč | 1394 (1138) | cyborg077 |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4393 (3648) | Netrunner |
» | joomla - onoveOddelek: Izdelava spletišč | 4304 (3983) | SurfMan |