Forum » Strojna oprema » Problem z povezavo
Problem z povezavo
rdecaluc ::
Ok mam sledeci problem pri nas doma smo zamenjali modem. Prej smo imeli neki modem osnovni ,ki ga dobis ko ti pridejo siol naprave priklopit. Kabli so tekli iz tega modema v router ali switch (nvem kaj), ko si sou na internet si mogel kliknit vpostavi povezavo.
Zdej ko je pa zamenjan pa grejo 3 kabli direktno v modem (neka nova crna skatlica :P)in ne vec preko switcha oz. ruterja.
Problem pri meni je nastal da ko hocem igrat igrico CallOfDuty2 mi caka 2 minuti preden pride v igro.Ce pa kabel izklopim iz racunalnika pa gre takoj v igrico.
Ce je ze kdo imel podobne tezave ali pa kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim tukaj napise.
Lep Pozdrav!
PS: Oprostite zaradi slov. napak
Zdej ko je pa zamenjan pa grejo 3 kabli direktno v modem (neka nova crna skatlica :P)in ne vec preko switcha oz. ruterja.
Problem pri meni je nastal da ko hocem igrat igrico CallOfDuty2 mi caka 2 minuti preden pride v igro.Ce pa kabel izklopim iz racunalnika pa gre takoj v igrico.
Ce je ze kdo imel podobne tezave ali pa kdo ve kaj bi lahko bilo narobe naj prosim tukaj napise.
Lep Pozdrav!
PS: Oprostite zaradi slov. napak
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52173 (23923) | simone |
» | Dve linije po enem ethernet kabluOddelek: Omrežja in internet | 7432 (5865) | Pesimist |
» | switch + router = kaosOddelek: Omrežja in internet | 1853 (1709) | JurcaG |
» | ADSL ?Oddelek: Omrežja in internet | 7934 (4665) | BlazP |
» | Od razcepnika do ADSL modemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2031 (1787) | danielka84 |