» »

word - slike 'izginjajo'

word - slike 'izginjajo'

mare_ ::

Oj!
Imam težavico :) Npr. vstavim sliko v dokument (pa ni važno, ali je samo copy/paste, ali vstavim sliko preko vstavljanje -> slika, ali je wordart, ali 'narišem' sliko v wordu ali pa kaj tretjega) in ko potem scrollam gor/dol (da slika izgine z zaslona) in spet nazaj, se slike ne vidi več. Če nato kliknem na tisto mesto (kjer naj bi bila slika) in sliko premaknem, se zopet pokaže. Isto se zgodi, če fajl samo odprem v wordu - slik se ne vidi, dokler jih ne premaknem. Imam word 2003. Kakšna ideja? :)

r5r ::

Pogled > postavitev tiskanja
Pri nekateri se slike sploh ne vidijo.

Drugi razlog: Nameščen je kakšen program za obdelavo ali/in predogled slik, ki je povozil sistemske datoteke za prikaz slik.
And it makes me wonder.

Duhec ::

Točno to se je meni pojavljalo in to samo v Wordu, sicer 2002 (Office XP). Rešil sem tako, da sem deinštaliral in ponovno inštaliral gonilnike za grafično kartico s starejšo verzijo. Poizkusi.

Pogled > postavitev tiskanja
Pri nekateri se slike sploh ne vidijo.
Se pravi, moram imeti v tem pogledu ali ne smem imeti v tem pogledu? :)
Drugi razlog: Nameščen je kakšen program za obdelavo ali/in predogled slik, ki je povozil sistemske datoteke za prikaz slik.

Točno to se je meni pojavljalo in to samo v Wordu, sicer 2002 (Office XP). Rešil sem tako, da sem deinštaliral in ponovno inštaliral gonilnike za grafično kartico s starejšo verzijo. Poizkusi.
Super. Še s tem se mi da zafrkavati. A so slučajno to kakšni znani programi/driverji, ki povzročajo te težave?

*bump* :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sinhronizacija podatkov iz Excela v Word

Oddelek: Programska oprema
153119 (2658) jukoz
»

Nepravilna pretvorba DOCX v PDF

Oddelek: Pomoč in nasveti