Forum » Pomoč in nasveti » A se da kje dobit winXP manual?
A se da kje dobit winXP manual?
ChiefThunder ::
Kokr je že v naslovu omenjeno, me zanima če že obstaja kakšen priročnik o dotičnem sistemu in se ga da dobit v Sloveniji. Kje točno?
Hvala in lp
Hvala in lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
- spremenil: Thomas ()
Cwetto ::
Jest sem mel tak program "Proffesor teaches Win XP". Zanimivo. Ampak ti verjetno rabš bolj poglobljene zadeve.
Za take špehaste knjige pa ne vem če sploh že so pri nas za win xp.
Za take špehaste knjige pa ne vem če sploh že so pri nas za win xp.
SLOWWWeb.net ::
Zanimivo, očitno ti tista "knjigica" oz. bolje rečeno brošura z 11 listi ne zadostuje? Hmm, meni tudi ne. Poglej v windows mapi za triki,...al pa skoč v knjižnico po WIN XP knjigo-če je že kakšna.
Nasplošno: mal boš mogu še počakat, XPji so sveže žemljice in se jih ne da opisat v enem mesecu .
Nasplošno: mal boš mogu še počakat, XPji so sveže žemljice in se jih ne da opisat v enem mesecu .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
andrej ::
odvisno kaksen prirocnik mas v mislih. najlaze je, da gres kaj na stran kaksne knjigarne. recimo www.amazon.com, ali pa pri nas www.pasadena.si pa poisic Windows XP. Drugace pa je Windows XP Resource Kit dober.
CaqKa ::
ne verjamem da ti help ne zadostuje... mislim kaj bi rad nastavljal? windowsi so ja že od vedno simpl kot pasulj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znanja digitalna forenzikaOddelek: Informacijska varnost | 4869 (2844) | gslo |
» | Uničeni učbeniki v požaruOddelek: Loža | 1771 (1185) | Manu |
» | windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1498 (1233) | tjaz051 |
» | Rabim nasvet glede razumevanja angleškega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (984) | Izi |
» | mini dvOddelek: Zvok in slika | 1505 (1392) | oberskitona |