» »

CPU usage je ČUDEN

CPU usage je ČUDEN

Sodom ::

Ok... glejte imel sem win2k... pa se musal to zadevo... pa je bilo sve vredu dokler... ni začelo nekaj srat... vse je delalo z delayem...

dal sem gor win XP... ok... dela... ampak isti shit...

nato ugotovim v čem je problem
da vam razložim:

pri nekaterih programih (microDVD, opera...) mi ob zaustavljanju samega programa... ostane proces aktiviran... se pravi ga najdem v task managerju...to me sicer ne bi motilo... če ne bi porabljal 100% CPUja...

Čudno...

ok... recimo... v IE gledam nek flash... pa je CPU usage... ne boste verjeli... 100%!!!!

Vau...

Zdaj se pa naj najde nek prijazen slovenček, ki mi bo pomagal

Ajde...
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back

Loki ::

pri meni je cup usage vedno na 100%, kadar gledam flash (razen ce ni kak ful simple) klasa newgrounds alpa kej podobnega.

to, da bi proces ostal dejaven, se mi ni zgodilo do vceraj, imena programa se sicer ne spomnim, je bilo pa isto kot pri tebi.

hm...bugi v memory managementu oz. sesut program, ko se je hotel zaustaviti (loop).

Dalmatinc ::

nisi edini :)

bigk ::

Tudi jaz imam enake probleme. Še posebej so postali opazni ko sem iz Win98 prešel na WinXP. Pri določenih programih mi enostavno računalnik melje in melje v nedogled. Takrat je skoraj nemogoče imeti odpr še kakšen drug program. Že sam Outlook Express mi nalaga kakšnih 30 sekund!!! In ko grem ven iz programa se mi ikonce nalagajo kot, da imam 486... Posebej sem ugotovil, da se to dogaja, če imam odprt program Morpheus... Sem že popolnoma razstavil računalnik in ga ponovno sestavil, pa ni kakšne velike spremembe.

Je res problem v WinXP??
l.p.

//bigk K

[t502] ::

Probaj izklopit razne efekte ki jih XP uporablja. Mislim, da so pod System->Performance

Kaksne p00ter-je pa imate? :D

[t502]

CaqKa ::

lol
ja pol pac tisti proces killnes.. ponavadi pa pomaga ce explorer.exe killnes in na novo zazenes... takrat se dolocene stvari sicer izklopijo samo advanced userji itak vejo kaj treba naredit...
vsi ki vas to moti idite rajsi win9x uporabljat ker itak nevete zakaj uporabljate xpje, pač zaradi lepšega in da se pohvalite pred kolegi :)

bigk ::

Ej, najlepša ti hvala, t502!!! :D Tisto, da naj sklopim efekte pod System->Advanced->Performance mi je zares pohitrilo sistem! Še enkrat HVALA!:)
l.p.

//bigk K

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bigk ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtualni spomin

Oddelek: Pomoč in nasveti
413525 (2659) WarpedGone
»

Task manager

Oddelek: Programska oprema
141330 (1099) jerneju
»

Pomen odstranjevalne datoteke - swap filea? (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
556988 (5962) andrej
»

Je z mojim računalnikom nekaj narobe?

Oddelek: Pomoč in nasveti
322132 (1532) AtaStrumf
»

Win XP[ za/proti ] (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
755112 (3914) CaqKa

Več podobnih tem