Forum » Pomoč in nasveti » tezave z novim rac.
tezave z novim rac.
Pendexter ::
imam tezave z na novo sestavljenim racunalom.Zadeva se ne zboota,izlocil sem vse napake, razen plate in cpuja. cpu je duron 800 plosca pa matsonic
ker nimam extra cpuja ali plosce, ne morem ugitiviti kaj je zanic cpu ali plata.
ko zadevo prizgem zalavfa disk, a na monitorju se ne prikaze nic. vse ostale komponente sem sprobal na drugi masini in delajo normalno. nato sem vzel ven graficno inbilo je popolnoma isto - disk zalavfa in to je tudi vse ... nobenega piskanja ker ni bilo graficne, takisto tudi ko sem odstranil ram.
Kako naj ugotovim kaj je zanic ?
ker nimam extra cpuja ali plosce, ne morem ugitiviti kaj je zanic cpu ali plata.
ko zadevo prizgem zalavfa disk, a na monitorju se ne prikaze nic. vse ostale komponente sem sprobal na drugi masini in delajo normalno. nato sem vzel ven graficno inbilo je popolnoma isto - disk zalavfa in to je tudi vse ... nobenega piskanja ker ni bilo graficne, takisto tudi ko sem odstranil ram.
Kako naj ugotovim kaj je zanic ?
miranpozar ::
Ja, najverjetneje plata ali procesor. Probaj zadevo vklopiti še brez procesorja, da preveriš če v tem primeru piska, pa je verjetno proc. Sicer pa nesi pokazat na servis, kjer si robo kupil. Bi morali ugotoviti v 15 minutah.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
rc-car ::
Ugotovijo v 5 minutah
Ampak po mojem je plata..
Ampak po mojem je plata..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se naključno ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1416 (1182) | prenasalec |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5801 (4737) | svetetko |
» | Težava s prenosnikom HP 6735sOddelek: Pomoč in nasveti | 5370 (4334) | manijak26 |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1902 (1479) | jest10 |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1640) | Klemzz |