Forum » Pomoč in nasveti » Dlančnik->čekiranje emailov čim ceneje?
Dlančnik->čekiranje emailov čim ceneje?
PhotoBlaz ::
Kako, na kakšen način in s katerim programom oziroma preko česa naj čekiram emaile na dlančniku, ki je povezan na internet preko GSM-ja?
Želel bi, da bi najprej pregledal inbox samo na način webmaila, potem pa potegnil določeni email k sebi.
Problem je v tem, da če uporabim outlook na dlančniku, mi hoče zdownloadati vsakič vse prejete emaile, če pa uporabljam npr. Siol-ov webmail pa mi zraven downloada še ogromno slikic, ki so na strani in vsaka stran, ki se mi odpre me "košta" približno 100kB,..kar v tujini ni poceni.
Hvala za nemuden odgovor....namreč jutri zvečer že potujem!
Thnx!
Želel bi, da bi najprej pregledal inbox samo na način webmaila, potem pa potegnil določeni email k sebi.
Problem je v tem, da če uporabim outlook na dlančniku, mi hoče zdownloadati vsakič vse prejete emaile, če pa uporabljam npr. Siol-ov webmail pa mi zraven downloada še ogromno slikic, ki so na strani in vsaka stran, ki se mi odpre me "košta" približno 100kB,..kar v tujini ni poceni.
Hvala za nemuden odgovor....namreč jutri zvečer že potujem!
Thnx!
darkolord ::
Če imaš PocketPC/Windows Mobile na dlančniku, potem lahko v mail clientu nastaviš, da downloada samo naslove. Pri nastavitvah računa imaš možnost "Download message headers only" in privzeto mislim da downloada še do 2kB sporočila, kar pa lahko v istem oknu izklopiš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1916 (1545) | Bence |
» | Windows 95 emulacija na Windows MobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1579 (1323) | krneki0001 |
» | [kaj pa dlančniki?] heh, začetniškaOddelek: Programiranje | 1570 (1570) | Beezgetz |
» | dlančnik za navigacijoOddelek: Mobilne tehnologije | 2486 (2380) | gregaster |
» | Modri adsl in dlančnikOddelek: Omrežja in internet | 1679 (1365) | migi |