Forum » Operacijski sistemi » Xen 3.0.2 in mrežna
Xen 3.0.2 in mrežna
jamiroq ::
imam problem: na debian 3.1r2 sem namestil xen 3.0.2; vse lepo in prav, vendar mi s xenovim kernelom ne prepozna nobene mrežne (ne realtekove 8139, ne 3comove 3c905b, kamoli integrirane marvell yukon na nf3 plati).
moduli so, kolikor sem videl, vendar modprobe 8139too (za realtek mrežno) izpljune "Can't open dependencies file /lib/modules/2.6.16-xen".
ve kdo kako bi katerokoli od mrežnih pripravil k delovanju?
moduli so, kolikor sem videl, vendar modprobe 8139too (za realtek mrežno) izpljune "Can't open dependencies file /lib/modules/2.6.16-xen".
ve kdo kako bi katerokoli od mrežnih pripravil k delovanju?
Jebiveter ::
Ce ti ni se uspelo ustimat ti priporocam, da si Xen toole, dom0 in domU kernele skompajlas sam. To je edini nacin, da bos siguren, da bo tvoj hardver imel podporo v kernelu.
Na kaksni masini pa to lavfas?
Na kaksni masini pa to lavfas?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
jamiroq ::
je ratalo naredit. sem moral samo debiana inštalirat z 2.6 kernelom :).
> Na kaksni masini pa to lavfas?
nič posebnega; athlon 64 3000+ na nf3 plati, 1GB rama, 60GB diska (ki bo zgleda crknil, vsaj glede na smartctl :P).
> Na kaksni masini pa to lavfas?
nič posebnega; athlon 64 3000+ na nf3 plati, 1GB rama, 60GB diska (ki bo zgleda crknil, vsaj glede na smartctl :P).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2016 je tu z Docker EngineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16275 (12674) | krneki0001 |
» | XEN - virtualizacijaOddelek: Operacijski sistemi | 2283 (1872) | b |
» | OS X Tiger x86 edition (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9288 (5690) | borchi |
» | Lan in NFS souporaba - pretok podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 1476 (1176) | KoKi |
» | Kateri Linux uporabljate (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5062 (4145) | hruske |