Forum » Omrežja in internet » router..
router..
blazius ::
živjo..
takole je...doma mamo 2 pcja na routerju. primer; na enem jaz igram CoD, na drugem pa visi moja zmešana sestra, ki se ji nikakor ne da dopovedat naj ugasne download, zaradi česa mam visok ping. kako se lahko borim proti njej ? obstaja kak program, s katerim se da razdelit hitrost neta al whatever (da bi pri meni ostal normaln ping, ona pa veselo DLjala) ? ty
takole je...doma mamo 2 pcja na routerju. primer; na enem jaz igram CoD, na drugem pa visi moja zmešana sestra, ki se ji nikakor ne da dopovedat naj ugasne download, zaradi česa mam visok ping. kako se lahko borim proti njej ? obstaja kak program, s katerim se da razdelit hitrost neta al whatever (da bi pri meni ostal normaln ping, ona pa veselo DLjala) ? ty
Spock83 ::
NetLimiter je eden od takih programov. Tukaj ni problem samo pri priprti pipici. Ampak kako router obdeluje paketke. Če imaš router z dobro podporo QoS pol ne bi smelo biti takih težav. (Eden od takih je Dlink DGL-4100 oz -4300, ki ga imam sam)
blazius ::
hvala bom probal.. na katerem računalniku pa more bit nameščen ? vseen ?
mimogrede.. bi mi kdo povedal kako se dela s tem programom ker nočem česa zajebat.. hvala.
mimogrede.. bi mi kdo povedal kako se dela s tem programom ker nočem česa zajebat.. hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blazius ()
OZZY ::
na katerem računalniku..ja na njenem valda.
kako se dela..Čisto enostavno..RTFM
kako se dela..Čisto enostavno..RTFM
Go with the flow.
#000000 ::
Mislm fantje, naj mu gre kdo naštimat tale program, nenazadnje bi lahko ugotovil da sestra niti ni tako zelo zmešana oz. napačna
asgard2.0 ::
Najboljš zadeva je da si nabavis router ki podpira dd-wrt software. Ima lepo qos gor in omejitev povezav za p2p. Vzami ali linksys wrt54gl ali asus wl500g
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako bi omejil internetno povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2196 (2013) | Vajzi |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23009 (13836) | umexteacher |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6982 (5055) | plavko61 |
» | D-Link DGL-4300 Wireless 108G Gaming RouterOddelek: Novice / Igre | 4297 (3404) | minmax |
» | router (linksys): BEFSX41 ali WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 2132 (1630) | pujsek_ |