Forum » Pomoč in nasveti » Standby
Standby
rap3r ::
Zanimajo me možni razlogi zakaj se mi kr naenkrat računalnik ne zbudi!?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
|GrEgOr| ::
mogoče še je zaspan, pa mu še ni do dela
to je meni tud včasih nardil, pol mi je ostalo samo da sem ga resetiral
to je meni tud včasih nardil, pol mi je ostalo samo da sem ga resetiral
krucymucy ::
Ja sicer men od časa do časa tud noče, verjetno zaradi kakaih driverjev... STR pa mi dela le v w2k...
Odvisno je tud od plate (Abitke so pri tem bolj slabe... pa moja epox tud...)
Odvisno je tud od plate (Abitke so pri tem bolj slabe... pa moja epox tud...)
miranpozar ::
Dobro morajo biti za te hece podprte te stvari:
- plata
- chipset
- vsaka kartica posebaj
- vsake kartice gonilnik
- operacijski sistem
- morebitni programčki/servisi/ipd., ki ne marajo spanja
Kot je na hitro opaziti je vse te pogoje dostikrat težko doseči. Zato se ti dogaja da se ne zbudi iz spanja. Tudi diagnostika problema zna biti skoraj nemogoča.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
- plata
- chipset
- vsaka kartica posebaj
- vsake kartice gonilnik
- operacijski sistem
- morebitni programčki/servisi/ipd., ki ne marajo spanja
Kot je na hitro opaziti je vse te pogoje dostikrat težko doseči. Zato se ti dogaja da se ne zbudi iz spanja. Tudi diagnostika problema zna biti skoraj nemogoča.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
rap3r ::
Ja sej prej mi je to delal, k pomoje so tanovi 4in1 437 driverji, tko da sm dou nazaj 436, bomo vidl! Mam pa Asus, pržgan je suspend to ram, in k gre v standby se mi usi ventilatorji ugasnejo, tko da je tišina, da lahk spim! Ja hvala za nasvete, če se še kdo kej spomne! Napište!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
CaqKa ::
em čisto tak.. kaj dela mašina v suspendu?... kaj bi mi dljalo dalje fajle... jaz trenutno zelo doti uporabljam hibernate v xpjih ker superca dela, sploh se še ni zgodilo, da se nebi nazaj bootno... poleg tega ga grub boot manager prestreze in še vedno lahko grem v linux, s tem da so winsi v hibernaciji :)
danielka84 ::
krucymucy meni plata dela čist normalno v winXP,
tud STR dela brez problema, tak, da nevem kaj ti ne gre.
Je pa zanimivo to, da ko stisneš power tipko, ti ne pokaže slike, ampak še moreš stisnit reset, pol pa gre...
torej Power + Reset za zamikom prb. 1 sec, pa bi moglo iti... (aja, to je pol, ko ga češ zbudit nazaj...)
tud STR dela brez problema, tak, da nevem kaj ti ne gre.
Je pa zanimivo to, da ko stisneš power tipko, ti ne pokaže slike, ampak še moreš stisnit reset, pol pa gre...
torej Power + Reset za zamikom prb. 1 sec, pa bi moglo iti... (aja, to je pol, ko ga češ zbudit nazaj...)
ni-da-ni
krucymucy ::
Ja mogoče kaki driverji, al pa drugačen hardware - dela pa mi v w2k!!!
V XP-ih pa gre v STR, sam nazaj pa noče, ampak ga morem resetirat in začne znova nalagat winse...
V XP-ih pa gre v STR, sam nazaj pa noče, ampak ga morem resetirat in začne znova nalagat winse...
danielka84 ::
meni tud ne pokaže slike, zato pa še stisnem reset, pol pa se takoj pokaže... nevem no...
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zbudi iz sleep mode (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4962 (4082) | dj cotto |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3745 (1409) | neocodexx |
» | Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...Oddelek: Operacijski sistemi | 2758 (2522) | Jst |
» | Celeron 433-navijanjeOddelek: Navijanje | 868 (752) | Dj-Prah |
» | OC celeronov IIOddelek: Navijanje | 1933 (1482) | V-i-p |