Forum » Pomoč in nasveti » winantivirus
winantivirus
kampdany ::
Ali ve kdo kako bi se rešil tega problema.
Namreč ko se povežem na internet mi vsako toliko časa odpira neko okno in mi vsiljuje da downloadam winantivirus pro, in nato da ga plačam. Antivirusni program ga ne spozna, ad-aware tudi ga ne pobriše. Zdaj pa ne vem kako naj se ga rešim. Odpira mi tudi neke kazinoje.
Hvala
Namreč ko se povežem na internet mi vsako toliko časa odpira neko okno in mi vsiljuje da downloadam winantivirus pro, in nato da ga plačam. Antivirusni program ga ne spozna, ad-aware tudi ga ne pobriše. Zdaj pa ne vem kako naj se ga rešim. Odpira mi tudi neke kazinoje.
Hvala
dany
iMark ::
Poberi si dol program XL Delete. Pol maš v meniju gumb Run the celaner, potem obklukaš najboljše da vse elemente, pa še kjer piše Wipe metod izbereš prvo (Gutmann).
jastreb ::
@kampdany......... jaz imam isti problem.... a si instaliral XL delete in naredil tako kot ti je blo svetovano? a ti zdaj dela, da pol poskusim še jaz!?!?
jastreb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC+USB Android=VIRUSOddelek: Pomoč in nasveti | 1971 (1450) | helo |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5679 (5161) | --MiRaLdInJo |
» | Microsoft izdal Office Web Apps (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 25000 (22689) | Utk |
» | Antivirusni-programiOddelek: Pomoč in nasveti | 2078 (1786) | Duhec |
» | Reklame... brez povezave :SOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1399) | gregy |