Forum » Pomoč in nasveti » Pri instaliranju igre računalnik "zamrzne"
Pri instaliranju igre računalnik "zamrzne"
jastreb ::
imam sveže nameščen win xp in sp1, antivirus ne zazna nobenega virusa, vse laufa normalno. ko pa se odločim za instaliranje iger, do zdaj sem poskusil Splinter Cell - Chaos Theory in Far Cry, nekaj časa normalno instalira, pri določenem procentu pa se instaliranje "ustavi", lučka na kišti za disk še vedno gori, sliši se kako disk dela, procenti instalirane igre pa ne gredo nikamur. rač sem tako pustil kakšni 2h in ko sem prišel nazaj je blo še vse isto, isti procenti, lučke za diske so še vedno svetile.
resetiram rač, poskusim ponovno, že takoj na začetku pritisnem ctrl+alt+del in spremljamm dogajanje. ko spet pride do tistega določenega procenta, spet samo disk dela na full, uporaba procesorja pa se giblje med 0-2% in potem dalje vse tako stoji, da niti kazalca od miške ne morem premaknit oz. ga premakne z časovnim zamikom
resetiram rač, poskusim ponovno, že takoj na začetku pritisnem ctrl+alt+del in spremljamm dogajanje. ko spet pride do tistega določenega procenta, spet samo disk dela na full, uporaba procesorja pa se giblje med 0-2% in potem dalje vse tako stoji, da niti kazalca od miške ne morem premaknit oz. ga premakne z časovnim zamikom
jastreb
Highlag ::
Čist možno je da je CD-ju /DVD-ju napaka. Poizkusi za foro samo datoteke z medija skopirat na disk.
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7368 (6282) | acidos |
» | Računalnik se mi kar ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1765) | mojo31 |
» | Štekanje računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 853 (612) | ModriN96 |
» | Ali lahko disk vpliva na hitrost računalnika??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (909) | pivmik |
» | Na disk WD120JB kloniral Maxtor 60Gb in stvar je pocasnejsa (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4623 (3977) | Boky |