» »

7800GS AGP - je kdo že imel probleme z njo ? (zapleti z Avtero...)

7800GS AGP - je kdo že imel probleme z njo ? (zapleti z Avtero...)

Brane2 ::

Pred dnevi sem ubodel prek ene spletne trgovine to zadevo in izkazalo se je, da te stvari naročajo pri Avteri in tako sem kar direkt odkorakal do Avterinega skladišča, namesto da bi čakal hitro pošto,

Stvar je bila zapakirana in zalepljena v antistat vrečki in šele ko sem jo razpakiral, sem videl, da je bila solidno RABLJENA. Bla je polna prahu in muckov, ki sem jih s težavo izpihal, čeprav imam prav za čiščenje mašin močan sesalnik.

Se pravi, prodali so mi RABLJENO robo kot novo !

Poleg tega da originalni priloženi driverji na CDju ne delajo, mi ne dela nikakršen pameten performance test. 3DMark, Aquamark itd se sesujejo, čim jih zaženem.

Temperatura GPUja na idle-u je 50°C, pod obremenitvijo pa težko rečem, ker se stvar sesuje, še preden pride se zavrti pod polnimi obrati.

Ker mi bo un tapameten serviser 100% začel utrujat spet, kako sem zaj* povsem dobro kartico, me zanima, če jo je tu kdo prej že imel v rokah.

Če je bila rabljena, pomeni da jo je že nekdo prej vrnil, mogoče pa ta nekdo ima kako sled o tem...
On the journey of life, I chose the psycho path.
  • spremenil: Brane2 ()

Yohan del Sud ::

Vrni. Spletne trgovine morajo vzeti robo nazaj v 15 dnevih po dobavi brez pitanja. Zakon. Grozi z inšpekcijo.

Edino, če si zajebal z lastnim prevzemom, kjer gre za videno kupljeno. Pa še tu je bolj pričakovati, da ti grejo na roke.
www.strancar.com

klemen22 ::

Edino, če si zajebal z lastnim prevzemom, kjer gre za videno kupljeno. Pa še tu je bolj pričakovati, da ti grejo na roke.

Če si kupil prek spleta imaš tudi ob osebnem prevzemu 7 ali 8 dnevni rok vračila. Izkoristi možnost in nategantom vrni kartico.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Brane2 ::

Na Avteri so mi rekli, da oni z menoj neposredno nimajo nič in da naj se zmenim s tistimi, kjer sem zadevo kupil (mojatrgovina.com- podjetje Integrator).

Howewer, rečeno je bilo tudi, naj na Avtero pošljem vsebino svojih žuljev na mail.

Beseda je dala besedo in nastal je dolgi seznam pripomb in razlogov zakaj ničesar ne kupujem pri Avteri in zakaj sem tudi to kartico vzel POMOTOMA od njih- nisem vedel, da mojatrgovina.com jemlje te zadeve pri njih.

Po 15min me je poklicala prijazna punca in rekla, da naj zadevo prinesem zamenjat takoj jutri zjutraj...

Kot kaže, mi ta stvar le ne bo požrla toliko živcev, kot bi jih lahko...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

klemen22 ::

No fino. Problem je torej rešen.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
568328 (6499) galu
»

Servis Avtera

Oddelek: Strojna oprema
449153 (4508) 69charger
»

HP garancija

Oddelek: Kaj kupiti
285661 (3675) mat xxl

Funtech?? ne hvala!!!!nikol več (strani: 1 2 )

6313160 (11590) bluefish
»

JAE je le prodan (strani: 1 2 )

7411894 (8265) schurda

Več podobnih tem