Forum » Na cesti » Radarji stacionirani na slovenskih cestah
Radarji stacionirani na slovenskih cestah
schurda ::
Odpiram temo, v kateri naj bi si izmenjali podatke o radarjih, ki so stacionirani na slovenskih cestah.
Zakaj? Na štajerski avtocesti sem te dni (upam, da ne prepozno) opazil škatlico, ki je podobna tisti pred tunelom Golovec. Nahaja se tik pred prvim tunelom, če greš od Ljubljane proti Celju.
Poleg tega sem opazil sumljive škatlice na ABC progi, ki jih na nasprotni strani ni.
Slišal se za nov radar pri Vrhniki, samo mi ni uspelo odkriti kje je.
Menda je še eden pred tuneli na črnem kalu.
Ima kdo več informacij?
Zakaj? Na štajerski avtocesti sem te dni (upam, da ne prepozno) opazil škatlico, ki je podobna tisti pred tunelom Golovec. Nahaja se tik pred prvim tunelom, če greš od Ljubljane proti Celju.
Poleg tega sem opazil sumljive škatlice na ABC progi, ki jih na nasprotni strani ni.
Slišal se za nov radar pri Vrhniki, samo mi ni uspelo odkriti kje je.
Menda je še eden pred tuneli na črnem kalu.
Ima kdo več informacij?
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Ne skrbi za to. Mene resnično zanima, kje vse je bigbrother. Da ne bomo kamlu kot oni siromaki čez lužo.
Tear_DR0P ::
sej je lepo napisano kje ve je BB, je DARS dal take vlke table gor
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
BigWhale ::
Vse lokacije radarjev, ki jih bom jaz sporocil ne bodo tocne, nekaj jih bo izmisljenih. Kaksen bo procent katerih, se ne vem.
Upam, da bom cim vec ljudi zmedel. ;>
Upam, da bom cim vec ljudi zmedel. ;>
Roadkill ::
Kje je problem?
Pred vsakim radarjem je tabla na kateri piše, da je pred teboj radar. Pa dovolj placa je vmes, da lahko zabremzaš, tudi če pelješ 200.
Konc debate. Pa se BW ne bo težil s svojim "če bi vsi mislil, da so radarji povod, bi bil svet lep". :P
Pred vsakim radarjem je tabla na kateri piše, da je pred teboj radar. Pa dovolj placa je vmes, da lahko zabremzaš, tudi če pelješ 200.
Konc debate. Pa se BW ne bo težil s svojim "če bi vsi mislil, da so radarji povod, bi bil svet lep". :P
Ü
Roadkill ::
Še usen je blo najbl smešn, k smo se pelal iz morja, vsi v avtu spijo, jest pa furam. Po tanovem viaduktu.
Kr naenkrat se en zadere "PAZI TLE JE RADAR!!", jest pa žalostno pogledam na števec, ki je kazal komaj 70km/h, kot jih je moj pižojček še lahko izpljunil v tisti klanček. :))
Kr naenkrat se en zadere "PAZI TLE JE RADAR!!", jest pa žalostno pogledam na števec, ki je kazal komaj 70km/h, kot jih je moj pižojček še lahko izpljunil v tisti klanček. :))
Ü
Zaenkrat še nobene koristne informacije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RadarOddelek: Na cesti | 2628 (2233) | St235 |
» | Ali je pred šentvidskim predorom radar v smeri ven iz ljOddelek: Na cesti | 5335 (3685) | tryhard |
» | Radar me je ujel in slikalOddelek: Loža | 11899 (10362) | Valvoline |
» | Slovenska policija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8441 (6955) | KaiV6 |