Forum » Strojna oprema » Detecting
Detecting
RIDŽO ::
Živijo,
kupil sem rabljen računalnik in naletel na problem. Ko se hoče zadeva startati pri detectiranju primeary in secondary master/slave, oboje detektira potlej pa ne gre naprej... Ima kdo kakšno izkušnjo več, predlog? Bios sem že flashal, gre pa za osovno ploščo Asus A7V600X.
LP
kupil sem rabljen računalnik in naletel na problem. Ko se hoče zadeva startati pri detectiranju primeary in secondary master/slave, oboje detektira potlej pa ne gre naprej... Ima kdo kakšno izkušnjo več, predlog? Bios sem že flashal, gre pa za osovno ploščo Asus A7V600X.
LP
RIDŽO ::
Niso niso jumperji. Zadeva se je sama nekako popravila, je pa res da sm mal bios štelu (sam ne vem kaj :D)...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | secondary ide channel no 80 conductor installOddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1389) | Lizard |
» | Zamenjam procesor, pc ne delaOddelek: Strojna oprema | 1375 (1375) | dejansan |
» | Težava z prepoznavanjem diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (1017) | mili |
» | malo heca s 486Oddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (990) | moby-dick |
» | Kako dati računalniku umetno dihanj?Oddelek: Navijanje | 2265 (2064) | KamikazA |