» »

zvočna + zvočniki = 40.000 SIT?

zvočna + zvočniki = 40.000 SIT?

whatson ::

Aloha

Zadal sem si cilj.
dam 40 jurjov za Zvočno kartico + Zvočnike...

Premišljeval sem o kombinaciji: Creative Live! + CREATIVE 4FPS 1600 SURROUND

nevem kako se to obnese v praksi zato se obračam na vas... (za live-ja wem da je odličen...) sam za zvočnike ne

MI predlagate kako drugo kombinacijo?
v glavnem cena ne sme preseči 40k sit

p.s. vse to kanim uporabljati za poslušanje glasbe, zmes kak špil in pa nonstop gledanje DivXov :\
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Daishi ::

Zvocniki so OK!

Za male pare je to D-best! SB Live 5.1 stane v bistvu lih tam kot Live! tko, da . . .

Audigy je definitivno boljsa kot Live sam je tud drazja! Ce rabis Firewire pa je zakon!

Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066

tropinovec ::

raje bi priporočal zvočnike creative dtt 2200 , so neprimerno boljši od teh, ki jih nameravaš kupiti, dobiš jih najceneje tukajklik , pa še poštnina je zastonj, kartico live 5.1 pa po mojem najceneje tukajklik.
torej, vse skupaj 45 k.
mislim, da se ti splača dodati teh 5 jurjev, ker zvočnikov ne kupuješ vsak dan in boš kar lepo število let preskrbljen z dobrim zvokom :D

Zgodovina sprememb…

Hm...

Hvala vama.

Tropinovec če prištejem še dostavo ki jo računa JAE in pa še tiste nezaokrožene vstote stroškov skoraj 50 jurjov.

Je to zame, ki itak nabijam sam DivXe in Mp3je... (dvdje gledam max 1x na mesec;)) , razumljiva cifra?

hm, kako pa si prišel do 50 jurjev?

pa poglejmo:
zvočniki so 36.000 - ni stroškov dostave!
kartica je 10.600 + 615 sit (hitra pošta -general parcel)
skupaj torej 37.000 sit!
no ja, malce več kot sem napisal prej , pa vendar še vedno "samo" 7 jurjev več kot si predvideval za nakup...
glede na to, da boš s tem nakupom imel dolby digitalni sistem (5 zvočnikov ter woofer) zelo solidne kvalitete, na tvojem mestu ne bi razmišljal ter primaknil teh nekaj cekinov:)

DrSergioDJ ::

jap. sam poseduje dtt 2200 in sb live 5.1, pa sem navdusen. Je pa res, da kot recenzist dam skoz roke cca. 3 DVD-je na teden :D Pa za sopat muzko pa spile je kr fajn ozvocenje :D
...

Paramedic ::

tropinovec: a si mal pri seštevanju kiksnu :D
Js sm dobo TOČNO tako kombinacijo (DTT2200+Live5.1) za 37k, ampak sem kupu zvočnike, ki so bili 2 meseca rabljeni. Poceni ni kej. Ampak splača se pa. Sicer so pa 5.1 zvočniki tudi tule eni cenejši (Genius in Terratec za ok 25k). Tako bi te prišlo <40k, če že res nočeš DTT2200 (ki so super!)
End transmission.

hehe, kar se mene tiče sem dobil takšno kombinacijo (dtt 2200 in live 5.1)
za 26.000 sit!!!>:D:Dzvočno sem kupil novo 12 k, zvočnike pa preko salomonovega oglasnika za 14 k!:D

Zgodovina sprememb…

tropinovec: kolk so bli pa stari....:D
End transmission.

hm, menda so stari 7 mesecev (nikjer na njih sicer to ne piše :D),
sicer pa niti ni pomembno...
glavno, da so brezhibni, kar pa vsekakor so!!:))

rc-car ::

Na http://www.licitacija.gambit.si/ so trenutno Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200 na licitaciji!
Probaj, mogoce bos kaj cenej skuz prsu.. 8-)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Dami ::

Kupi Audgya OEM in FPS 1600. Če nucaš DD pol pa kupi zvočnike Creative Inspire 5.1 (v avstriji te pride oboje okol 3200 šilingov).
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

the_unborn ::

Vprasanje za lastnike DTT2200. Kaksen zvok iztisnejo te zivalce, ce mal nabijes, a je kej basov pa to. Me ful zanima, ker si mislim neki ubost pa se ne vem kaj. Zdele mam en stereo stolp, ampak bi ful nucou surround.

Isto zanima tudi mene

Binji ::

Zvocniki ruls! Mam enga frenda s SB Live! 5.1 in temi zvocniki in kvaliteta je cist ql.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

ljudje, saj imate na tej strani test teh zvočnikov, pa si ga malce oglejte...8-)
jasno je , da so zvočniki zelo OK, jasno pa je tudi, da obstajajo tudi boljši...:D
za več denarja , seveda!>:D
zvočniki se, kar se mene tiče, zelo dobro obnesejo, tudi nad basi ne boš razočaran - jaz imam gumb na wooferju nastavljen na četrtino , pa mi kar zadostuje...

|GrEgOr| ::

jaz mam tud dtt2200 + live 5.1, pa morem rect da so super, sploh za to ceno.
Tak da ti tud jaz predlagam, da das malo dnera zraven, pa si kupis to.

DrSergioDJ ::

dtt2200 so fajn...prbijejo kar mocno, basi so tok mocni, da mi trese eno tablico, ki jo imam naslonjeno na polico cca. 4m stran od wooferja...pa kr fajn trese :D
...

Zvok je čist, tudi če daš do konca glasnost, ki pa je tudi kr močna. Za 35k se definitivno splačajo. Naslednaj stopnja bi bila seveda Audigy + Inspire 5.1 :))...ampak tudi s tem parom ne moreš zgrešit
End transmission.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 sistem zvočnikov

Oddelek: Kaj kupiti
332802 (2112) partysound
»

katere zvočnike kupit?

Oddelek: Kaj kupiti
111626 (1377) jRk0