Forum » Zvok in slika » theatre X-treme 5.1 - mnenja
theatre X-treme 5.1 - mnenja
MaX ::
V kratkem si mislem kupt theatre X-treme 5.1, 6 channel. To je zvočna kartica z radio tunerjem, ki jo prodaja Iskra računalniki.
Zanimajo me vaša mnenja o tej kartici in izkušnje z njo...
Zanimajo me vaša mnenja o tej kartici in izkušnje z njo...
TuXterrestrial ::
Jaz sem jo nabavil in se mi zdi za tadenar odlična. Zvok je OK(stereo) za prostorski pa še nisem testeru. FM radio je tak kot sem pričakoval.
Odloču sm se, da si bom zrihtu 5.1 ozvočenje, sam še ne vem kero kartico bi si nabavu...
Kakšni predlogi?? Premišljevam sm tut o Hercules game theatre XP in SB live in platinum.
Kaj priporočate in zakaj??
Kakšni predlogi?? Premišljevam sm tut o Hercules game theatre XP in SB live in platinum.
Kaj priporočate in zakaj??
Quake ::
Jaz mislim, da je Herculesova zadeva v tem rangu najboljsa! Pa se cena je ugodna
glede na SB Live! Platinum
glede na SB Live! Platinum
MaD_Mavr0 ::
Imam SB Live 5.1 + Desktop Theatre DTT2200;
pa moram reči, da zadeva zelo dobro služi vse-splošnemu namenu....
DTT 2200 si lahko ogledate tukaj
Lp; Matej
pa moram reči, da zadeva zelo dobro služi vse-splošnemu namenu....
DTT 2200 si lahko ogledate tukaj
Lp; Matej
JLP ::
Sm lih dons dobu Hercules Game Theater XP in je zadeva zakon. Zunanji rack za prklučke je full uporabn. Prej Sm mel SB Live in je zvok na HGTXP opazno boljši. Poleg tega pa nima problemov pod Win2k tko kt jih je pr men mel Live. Zadeva podpira velik APijev (EAX, A3D, DS3D ...). Vsekakor priporočam. Poleg tega pa sploh ni tko drag.
Live long and prosper!
Kle maš en test teh zvočnikov: Cambridge Soundworks DTT2200 5.1 Speakers.
Drgač pa mislm, da je k kupuješ zvočnike najbolje da greš v trgovino in jih prosiš za demonstracijo. Tko boš najbolj zihr vedu da vse deluje tko kot je treba in da majo zvok po tvojem okusu.
Drgač pa mislm, da je k kupuješ zvočnike najbolje da greš v trgovino in jih prosiš za demonstracijo. Tko boš najbolj zihr vedu da vse deluje tko kot je treba in da majo zvok po tvojem okusu.
Live long and prosper!
Pri Conradu sm zasledil paket surround zvočnikov firme Mivoc. A kdo že poseduje te zvočnke, pa kako se obnesejo. Firma sama mi ni znana, res pa je, da prvič kupujem zvočnke...
jerry2000 ::
Sam sem kupil Hercules XP, pri Mlacomu pa me je prodajalec opozoril, da Creative DTT 2200 zvočniki nanj ne delujejo.
Zanima me, ali je to res in katere zvočnike (za ne preveč denarja) mi priporočate.
Pozdrav
Jerry
Zanima me, ali je to res in katere zvočnike (za ne preveč denarja) mi priporočate.
Pozdrav
Jerry
MaD_Mavr0 ::
DTT Cambridge SoundWorks delujejo optimalno z SB LIVE 5.1;
Seveda pa bojo bolje ko bo izšel novi LIVE WARE, ki dobro vem, marsikaj spremeni na račun kvalitetnega zvoka;
>>Tako, da DTT2200 so za optimalen zvok okoli "računalničarja" najboljša možna izbira, če gledamo
kvaliteta = cena ....
>>Long live Cambridge " <<
Seveda pa bojo bolje ko bo izšel novi LIVE WARE, ki dobro vem, marsikaj spremeni na račun kvalitetnega zvoka;
>>Tako, da DTT2200 so za optimalen zvok okoli "računalničarja" najboljša možna izbira, če gledamo
kvaliteta = cena ....
>>Long live Cambridge " <<
Kot vidim si že uporabil Hercules Audio Forum. Zelo uporaben je tudiHercules Game Theater XP Users Group.
Live long and prosper!
levvvis ::
Ej ej ej... res ne vem zakaj bi zapravljali ful keša če si lahko kupiš Media Forte za 10k (natančneje: prejšnji teden pri Iskri je bila 10.780).
tako ali tako MORA podpirati vse Dolby standarde in meni je čist OK.
Res nebi dajal 50k za nekaj kar bo v nekaj mesecih morda stara šara.
MediaForte sploh ne more kaj dosti zgubiti na ceni. SB5.1 pa lahko pade na isto ceno kot jo ima zdaj MediaForte.
jst sem zaenkrat vesel k radio (ki g ima Mf zraven!!!)
tako ali tako MORA podpirati vse Dolby standarde in meni je čist OK.
Res nebi dajal 50k za nekaj kar bo v nekaj mesecih morda stara šara.
MediaForte sploh ne more kaj dosti zgubiti na ceni. SB5.1 pa lahko pade na isto ceno kot jo ima zdaj MediaForte.
jst sem zaenkrat vesel k radio (ki g ima Mf zraven!!!)
jerry2000 ::
Ja madonca, takšna kartica za 10k SIT, to je pa zastonj v primerjavi s tem, kar sem jaz dal za XP :-(
Eghh, nihče mi ni prej povedal, tale MediaForte kot kaže seka.
Zdaj mi pa še za dobre in poceni zvočnike povejte, da ne bom dal spet 30 jurjev, pa imel jajca...
Jerry
Eghh, nihče mi ni prej povedal, tale MediaForte kot kaže seka.
Zdaj mi pa še za dobre in poceni zvočnike povejte, da ne bom dal spet 30 jurjev, pa imel jajca...
Jerry
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hercules Game Theater + DTT2200Oddelek: Zvok in slika | 1005 (888) | goranTNT |
» | Katere zvočnike za 5.1??Oddelek: Zvok in slika | 933 (781) | Lordjosh |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1885 (1583) | Trdi |
» | Kateri rač. zvočniki?Oddelek: Zvok in slika | 1981 (1657) | JurijTurnsek |
» | SB Live! in resnicaOddelek: Zvok in slika | 1160 (934) | Trubar |