Forum » Programska oprema » Prodaja software-a na Japonskem
Prodaja software-a na Japonskem
Tilen007 ::
Lp,
ali je kakšno podjetje v Sloveniji, ki izvaža/prodaja software na Japonsko?
Rad bi malo informacij kaj in kako je z davščinami tam, ker pri naših uradnikih ne zveš ničesar uporabnega.
Tilen
ali je kakšno podjetje v Sloveniji, ki izvaža/prodaja software na Japonsko?
Rad bi malo informacij kaj in kako je z davščinami tam, ker pri naših uradnikih ne zveš ničesar uporabnega.
Tilen
hitcher ::
Obstaja v Kranju firma, ki to dela, pravzaprav je napisala Linux distro, ki se ravno na daljnem vzhodu ( tudi Japonski) zelo dobro prodaja.
Če te ravno zanima, pošlji PM, pa ti napišem, ker so tukaj
na slotechu malce čudni pojmi od reklam, pa moderatorji prav radi
brišejo - sicer ne vem zakaj, ampak tako pač je :)
Če te ravno zanima, pošlji PM, pa ti napišem, ker so tukaj
na slotechu malce čudni pojmi od reklam, pa moderatorji prav radi
brišejo - sicer ne vem zakaj, ampak tako pač je :)
Sem vprašal pa niso znal nič pomagat, žal.
Tko, da se mi zdi, da je najboljš za nasvet vpršaat podjetje, ki to že počne v praksi.
Tko, da se mi zdi, da je najboljš za nasvet vpršaat podjetje, ki to že počne v praksi.
@Hitcher: če je slučajno kaj narobe z ZS, mi prosim pošlji kontaktne podatke o tej firmi na tilenk[at]hotmail.com. hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna prodaja vozovnic za vlak leto dni pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 24467 (18964) | 111111111111 |
» | Podjetje pošilja izdelke le znotraj Japonske, kako do tega izdelka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 681 (573) | mtosev |
» | Delo od doma, uporaba lastne opreme, svojega mobilnika: večja storilnost, več nadur (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18902 (14951) | Ziga Dolhar |
» | Hramba podatkov na zunanji medij za iPad (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14692 (13146) | sirotka |
» | Na Japonskem gre iPhone za medOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4400 (3110) | Keyser Soze |