Forum » Pomoč in nasveti » Arhiviranje mailov
Arhiviranje mailov
skoofy ::
Podavljeni!
Imam potrebo po tem, da bi si zaradi slabih izkušenj rad začel arhivirati mail-e.
Zanima me, če kdo ve za kakšen način, da bi preprosto ob prejetju maila se ta zapisal na običajno mesto, poleg tega pa še na določeno mesto na d paticiji. Moj inbox in outbox vsebujeta okoli 20000 mailov zato mi jih sam outlook enostavno noče arhivirati.
Hvala
Imam potrebo po tem, da bi si zaradi slabih izkušenj rad začel arhivirati mail-e.
Zanima me, če kdo ve za kakšen način, da bi preprosto ob prejetju maila se ta zapisal na običajno mesto, poleg tega pa še na določeno mesto na d paticiji. Moj inbox in outbox vsebujeta okoli 20000 mailov zato mi jih sam outlook enostavno noče arhivirati.
Hvala
poweroff ::
Po moje tako enostabno ne bo šlo. Bolj smiselno je, da 1x na dan / teden, arhiviraš maile iz default lokacije na backup. Iz serverja pa maile brišeš šele po tednu in pol recimo.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Daimler v boju proti podopustnem kupu e-pošte: brisanje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20631 (17318) | SkipEU |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3338 (3028) | axee |
» | Izginuli mail v ThunderbirduOddelek: Pomoč in nasveti | 918 (735) | ST-777 |
» | Server za lokalni sharing pošte preko imap...Oddelek: Programska oprema | 786 (676) | Mr.B |
» | "To sporočilo se bo samo uničilo čez pet sekund" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13351 (10976) | nevone |