Forum » Programiranje » ASP start
ASP start
teac ::
OK, začel sem z ASP-jem. Inštaliral sem si IIS, zdaj pa me zanima, kaj vsem morem zagnat na začetku, da bo strežnik delal. A je kaj narobe, če mam hkrati inštaliran IIS in Apache?
Ne vem, kaj na naredim, da bo strežnik deloval?
Ne vem, kaj na naredim, da bo strežnik deloval?
whatson ::
IIS in Apache delujeta oba na portu 80 zato JE (po vsej logiki) narobe:)... Saj ni treba da sta hkrati zagnana...
ko rabis IIS ga fklopi, ko rabis Apacheja ga fklopi...
Kako vkljucis IIS? (control panel -> system settings... pa tam se malo poigraj... nevem vec tocno... )
ko rabis IIS ga fklopi, ko rabis Apacheja ga fklopi...
Kako vkljucis IIS? (control panel -> system settings... pa tam se malo poigraj... nevem vec tocno... )
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
alesrosina ::
hm.... ce imas Apache ze zalaufan, ko si instaliral IIS, potem je ze avomaticno izklopljen. zalaufas ga pa takole:
control pannel > adminstrative tools > Internet Services Manager potem pa se ti odpre okno, ki zgleda kot explorer. Izberi Default WWW service (oz. tam kjer je ikonca zemlja z roko) in potem z desnim miskinim gumbom gor klikn, pol pa izberi Start. Seveda moras prej apache izklopit.
To je to.
control pannel > adminstrative tools > Internet Services Manager potem pa se ti odpre okno, ki zgleda kot explorer. Izberi Default WWW service (oz. tam kjer je ikonca zemlja z roko) in potem z desnim miskinim gumbom gor klikn, pol pa izberi Start. Seveda moras prej apache izklopit.
To je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri Microsoft SQL Server 2008Oddelek: Izdelava spletišč | 1094 (913) | Cvele2011 |
» | Postavitev serverja(varjanta hosting)Oddelek: Izdelava spletišč | 1619 (1351) | t3hn0 |
» | joomla na WIN XP z IIS 5.1Oddelek: Izdelava spletišč | 1557 (1332) | JaaZoo |
» | phpBB forum; a dela na IIS?Oddelek: Programska oprema | 1976 (1705) | boych |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2756 (2037) | flipflop |