Forum » Zvok in slika » woofer
woofer
-Darkness- ::
Mene pa zanima če se da woofer prklopt na računalnik pa če mi lahko poveste kakšne kable rabm.
lp
lp
TEDY ::
Direkt je po mojem mnejnu boljš, da se ga ne priklopi in je boljše, če daš vmeš en ojačevalec
teedy ::
Ja ojačevalc bi biu dobr, sam useeno počakaj, da še drugi povejo, če je potreben ojačevalc, pomojem je, signal z zvočne je ful "mejhn", sj kokr js vem, majo usi rač. zvočniki ojačevalc.
lp
lp
a kej ves kje se lohk kupjo kabli za prklopt ojacevalec na rac.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -Darkness- ()
Poldy ::
V vsaki tehnični trgovini, ali pa kar v bigbangu. Če imaš pa slučajno kakšne poebne vhode, greš pa po konektorje v kakšno trgovino z elektroniko pa si kabel sam narediš.
pa se neki........kam v rac.prklops ojacevalec......a mogoce v zvocno kartico.......al mors se ksno kartico kupt
hvala za odgovore
lp
hvala za odgovore
lp
Zgodovina sprememb…
zdej sm dubu ojacevalec olympus 4 kanalni 440W sam zdej sm pa vidu da ima en prklucek za baterijo pa ne vem kam nej to prklopm
lp
lp
pa kako bi lohk naredu na ojacevalcu da bi ga lohk prklopu v uticnico za napajanje?
lp
lp
TEDY ::
pa kako bi lohk naredu na ojacevalcu da bi ga lohk prklopu v uticnico za napajanje?
Rabiš hišni ojačevalec. Lahko narediš pač usmernik na 12V, samo se ne splača, ker je preveč izgub.
Rabiš hišni ojačevalec. Lahko narediš pač usmernik na 12V, samo se ne splača, ker je preveč izgub.
kje se pa kupjo taki ojacevalci pa kok je kej cena
lp
lp
Zgodovina sprememb…
teedy ::
U trgovini, da se pa tud pogledat na netu kokr js vem , in zakaj ne uprašaš vse v istem postu?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | woofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5703 (5223) | cojss |
» | kaj se zgodi...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2535 (2037) | DimmniBurek |
» | Ojačevalc za avto + SubWooferOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2766 (2434) | _Dejan_ |
» | Izdelava 5.1 zvočnikovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1395 (1292) | the_unborn |
» | ojacevalcOddelek: Zvok in slika | 1904 (1642) | KamikazA |