Forum » Šola » Matematika 1 FMF
Matematika 1 FMF
Dzuro10 ::
Dons smo mel izpit matematiko 1 in pomojem ne bom naredu. Ker pač nisem naredu s kolokviji mi ni preostal drucga. Vse ostale predmet mam narjene. Hodm pa drgač na fizko (vsš). Mamo enga asistenta Bernika, ki je mutav v glavo. Przadet totalno. Kadarkoli smo mel vaje ni nč kej prida razložu, neki se je dokazoval pred nami bruci, da je car in kaj vse ve. Prfoksa mamo Šemrla - on je vredu, samo kaj ko on razlaga samo teorijo. To je bil že 2. izpit, nasledna šansa je šele septembra. Prvega sem sam zaj..., same trapaste napake. (pozabm minus, pa kšn oklepajčk pozabm, pa tko naprej in pride čist drugo. Tko da mi je zmankal 5%. Zdaj je dal pa ta debil prov 3x težje naloge. Pol je pa tm sedu pa se nam smejal v glavo, češ lej kuko švicajo
Debil svetovn. Plesko bi mu dal. A je kdo mel tega asistenta? Pa iz ket se je kej učil? Kje dobit razlago za vrste (taylorjeva,...)?
Debil svetovn. Plesko bi mu dal. A je kdo mel tega asistenta? Pa iz ket se je kej učil? Kje dobit razlago za vrste (taylorjeva,...)?
BluPhenix ::
Dobrodošel na faksu.
Za matematiko imaš kup knjig v CTKju, lahko si pogledaš kakšnega Vidava, ko pa ti ne bo več dovolj pa posežeš po čem bolj kompleksnem.
Za matematiko imaš kup knjig v CTKju, lahko si pogledaš kakšnega Vidava, ko pa ti ne bo več dovolj pa posežeš po čem bolj kompleksnem.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 42989 (3192) | WizzardOfOZ |
» | prepisovanje na maturi NEXT GEN - how to (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12284 (8789) | Pro |
» | Srednja šola >>> FAXOddelek: Šola | 4652 (3779) | DavidJ |
» | iščem sošolce...1. letnik fizika 2003/04 (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 6708 (5626) | Grey |
» | Elektrotehniki vs RačunalničarjiOddelek: Loža | 5071 (4467) | Old-Death |