Forum » Kaj kupiti » kjera grafična
kjera grafična
kllicker ::
a lohk povete katero grafično se da na pci vodili kupit ?
more bit tko od voodooja 3 naprej ? kak geforc se da dobit na pci-ji ?
more bit tko od voodooja 3 naprej ? kak geforc se da dobit na pci-ji ?
rc-car ::
Geforce 2MX obstaja tudi verzija na PCI vodilu..
Malo poklici po raznih trgovinah, ce jo imajo. In kupi raje najcenejso, ker ce nimas AGP vodila, pol tut proc najbrz ni mocan in ne rabis glih kake graficne..
Malo poklici po raznih trgovinah, ce jo imajo. In kupi raje najcenejso, ker ce nimas AGP vodila, pol tut proc najbrz ni mocan in ne rabis glih kake graficne..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Matevy ::
Jaz sem za prijatelja kupil pred mesecem dni GF2 MX PCI od Gainwarda v Big Bangu za 22.000 SIT. Kartica je kar solidna, ceprav se pozna da je pci. Hitrjsa pa je od voodoo3, npr. max payne je laufu lepo na celeronu 400... Ce imas samo pci je to dobra izbira (ne vem ce se da dobit kaj boljsega na pci, voodoo4 je pa sigurno pocasnejsi). Ne vem pa ce ga v big bangu se imajo
Matevy ::
Mogoce prepricam prjatla, da ti jo proda, ker itak kupuje nov racunalnik. Kolk si pa prpravlen dat?
kllicker ::
aja moj proc je 500mhz celeron k bi ga rad mal ocju sam n gre kr mem zjebano plato - voltage se ne da zvišat
CaqKa ::
ej dalmatinc... bi se ti malo vzdržal tvojih bedastih komentarjev?
em drugace pa... na mojem celeronu 566 se pozna razlika pri preklopu iz v3 3000 na gf2mx.... serious sam je takoj bolj hitro potegno... za vse slabše procesorje pa mislim da se ne splača kupovat boljše karte od tega ranga... menim jaz
wasty: voodoo4 na pci... kje se to še lahko dobi? ker vem da je cena ful nizja od one na AGPju
em drugace pa... na mojem celeronu 566 se pozna razlika pri preklopu iz v3 3000 na gf2mx.... serious sam je takoj bolj hitro potegno... za vse slabše procesorje pa mislim da se ne splača kupovat boljše karte od tega ranga... menim jaz
wasty: voodoo4 na pci... kje se to še lahko dobi? ker vem da je cena ful nizja od one na AGPju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20589 (13654) | Janac |
» | Nakup PCI grafične kartice (GF FX5200, Radeon9200 ali GF4 MX440)Oddelek: Kaj kupiti | 1416 (1047) | JustOne |
» | BH6 Upgrade - pomočOddelek: Kaj kupiti | 1344 (1130) | boha |
» | Voodoo 4 4500Oddelek: Kaj kupiti | 1657 (1467) | Quake |
» | 3D Prophet II MX PCIOddelek: Novice / Grafične kartice | 1921 (1921) | andro |