» »

Nekej vprašanj glede Viste...

Nekej vprašanj glede Viste...

iMark ::

Živjo!

Visto (beta 2) sm si naložu na en fizični disk (logično :D) na katerem lahko zamenjam mapi ikono. Ko pa hočem spremenit ikono na drugem disku se ne zgodi nič. Lahko jo zamenjam, a ko potrdim nastavitev se ne zgodi nič. Bi kdo vedu zakaj?
Kej pa anti-virusni programi za visto? se dobi že kej? Provu sm naložit NOD32, AVG... ampak nič ne dela.
In še animacije oz. gifi v Visti. kako je s sliko v formatu .gif (animacija)? Ko odprem sliko se sploh noče premikat. Zakaj je tko?
  • zaklenil: BigWhale ()

5er--> ::

1. Tisti BETA veliko pove.
2. Si probal odpret gif v kakšnem programu, ki podpira animacije (mogoče jih default viewer v tej beti ne)?
3. Antivirus

A pol se pravi, da ko bo Vista končana se bo dalo normalno spreminjat sličice ikon, predvajat gife (animacije)...?

;-) ::

jap ko bo končano...to bo pa še preteklo nekaj vode do takrat...

sidney ::

to pa ni dobr, da niso programi zdruzljivi s starejsimi verzijami ... no ze na zacetku me je razocaralo
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sidney ()

klemen22 ::

to pa ni dobr, da niso programi zdruzljivi s starejsimi verzijami ... no ze na zacetku me je razocaralo

Mogoče zato, ker je sedaj Vista Beta in ne Final Release?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

ssitcm ::

Eden (edini ?!) od proti-virusnih programov, ki dela, je Trend Micro PC-cillin 14 (BETA) . Zastonj je do novembra.

BlueRunner ::

Ti ni čisto res. V prvem tednu je Microsoft na svoji strani reklamiral tudi CA eTrust EZ Antivirus. Zakaj je bil umaknjen pa ni povedal nihče. Kot vedno je razlog lahko bodisi tehnične narave, bodisi marketinške narave. Na mojem testnem računalniku dela čisto OK. Drug namig, da tudi drugi programi delujejo, pa je HotFix iz KB920143, ki odpravlja težave z Symantec Antivirus version 10.0.1.622.

Res pa je, da je namen bete ravno ta, da ljudje testirajo svoje aplikacije in nazaj sporočajo kaj ne deluje. Razumljivo je, da nekatere stvari ne delujejo pravilno, ravno zaradi tega pa se sistem testira v čim širšem krogu ljudi. Testiranje lastnih aplikacij pa je izredno pomembno, kajti če zgodovina kaj pove, bomo morali z Visto živeti tam nekje do 2012. Z Okni 9x smo živeli nekje od 1996 do 2001, z Okni 2000/XP od 2001 do 2006, Vista pa bo verjetno vztrajala 2007-2012. Seveda pa je to samo moja osebna špekulacija.

Zgodovina sprememb…

1fris ::

Ko pa hočem spremenit ikono na drugem disku se ne zgodi nič.
najbolj pomembna in oh ter ah funkcija ne deluje :D
skrajni čas da gre bill$$$ v penzijo, knega :( :))

ja zlo pomembna funkcija, a ni lpo da so lepe sličice namesto enobarvne rumene mape :D.
Sicer nevem zkaj bi moru Bill pri svojih 51-ih letih v penzijo....

LapD ::

@Sicer nevem zkaj bi moru Bill pri svojih 51-ih letih v penzijo....

Ja maš prov moral bi si količnik popravt, da bi lohk živel od penzije :D Itak bo še sodeloval v Microsoftu, odhod je le navidezen. Kako se obnesejo pa druge stvari v tej beti?

Ma zkaj tko grdo govoriste i njemu, če ne bi bilo njega nevem kdaj bi imeli prvi OS :D.
Ma meni se za zdej zdi kar ql, sam prej ku se bom kej navadu :D....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja Windows 8 nekoliko slabša od Sedmice (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7319036 (15560) smash
»

Kupovanje elektronskega bralnika iz tujine

Oddelek: Kaj kupiti
5691 (584) sloxl8
»

Formatiranje in boot manager

Oddelek: Operacijski sistemi
172515 (1580) demon#666
»

Windows 7 RTM vaša ocena ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Operacijski sistemi
16916470 (10347) Galaxy
»

Windows 7 beta bo na voljo vsem (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9114634 (7958) smash

Več podobnih tem