Forum » Pomoč in nasveti » pokvarjen USB ključek
pokvarjen USB ključek
pinx ::
Imam USB ključek SanDisk Cruzer Micro 512MB in je danes bil narobe vključen v USB vrata. Od takrat naprej ne kaže več nekega zanimanja do opravljanja svojega dela... edino kaj še dela, je to da dioda utripa. Računalnik ga v nobenem primeru ne zazna, poskusil na treh računalnikih.
Za sam ključek se ne sekiram kaj preveč, saj je še skoraj leto in pol v garanciji, na njem pa sem imel precej pomembne podatke, katerih backup sem pa žal naredil predolgo nazaj in je milorečeno nekoristen.
Obstaja kakšna rešitev do vrnitve podatkov?
add: malce sem popravil naslov
Za sam ključek se ne sekiram kaj preveč, saj je še skoraj leto in pol v garanciji, na njem pa sem imel precej pomembne podatke, katerih backup sem pa žal naredil predolgo nazaj in je milorečeno nekoristen.
Obstaja kakšna rešitev do vrnitve podatkov?
add: malce sem popravil naslov
- spremenil: gkovac ()
Dark Angel ::
Običajno bolj težko. BTW, kako ti ga je sploh uspelo narobe dat notri? Za to nucaš kar veliko sile če se ne motim...
V najslabšem primeru ti je samo vezje mal scvrlo. Mogoče če bi prestavil spominski del ključa v kakšen drug (po možnosti enak) ključ bi lahko prišel do podatkov. Sam to zna bit pa rahlo zaježkano....
Uglavnem ne pričakuj preveč (če nisi za to pripravljen odštet dost $$$ za kakšen profi servis).
V najslabšem primeru ti je samo vezje mal scvrlo. Mogoče če bi prestavil spominski del ključa v kakšen drug (po možnosti enak) ključ bi lahko prišel do podatkov. Sam to zna bit pa rahlo zaježkano....
Uglavnem ne pričakuj preveč (če nisi za to pripravljen odštet dost $$$ za kakšen profi servis).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varen dostopat do strežnikaOddelek: Informacijska varnost | 5290 (3727) | galu |
» | popravilo USB ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 7296 (5129) | JanezC |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10033 (9482) | T-Majo |
» | Corsair Flash Voyager GT 16GBOddelek: Kaj kupiti | 3281 (2693) | Icematxyz |
» | Windows 7 z namestitvenimi USB ključi? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14494 (10867) | MrStein |