Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Morfejus1 ::
Mislim, da bodo mroale Slovenske novice naslednje leto, če bo spet ta igra, resno razmisliti o tem, kako preprečit, da se ne bi namigi prehitro pojavljali v javnosti. Na ta način, da namreč nekateri namige dobijo prej nismo vsi v enakopravnem položaju, poleg tega pa prodajo bistveno manj izvodov, če se namig že večer prej pojavi na internetu. Sicer je pa to zadnje njihov problem.

pure00 ::
delavec delavcu:daj mi čekič!!!!! drugi delavec prvemu delavcu:pa daj ti meni maltu!!!!

...

trojica ::
najbol bi mi bilo všeč, če bi mi ga naslednjič vrgli kar v moj nabiralnik in bi namigi vodili natanko do mojega bloka... a ne bi blo fajn? al pa centr ljubljane. ni slabo a? ne pa da ga je po možnosti najdu en starček k ga je skor kap zadela k ga je vidu. bila sem prepričana, da je v pivki pa so me očitno zavedli, tako kot marsikoga. bolje, da bi se učela za izpite, kot pa da sem se ukvarjala s tem čekom. sem se pa vsaj nasmejala z vami usemi, bila je kar zanimivo. slovenskih novih pa ne kupim nikoli več, zdaj bo šele upadla prodaja. ljudje so jim verjetno zamerili, tisti, ki čeka niso našli, teh je pa kar veliko. hehe

LapD ::
Koci2 tega se neda preprečit dokler je vmes človeški faktor. Ko bo pa robot skril ček, natisnil cajtnge in overil pri notarju bo pa druga pesem :)

LapD ::
@trojica
anede..jst sm vse izpitne roke prestavil po 23.
anede..jst sm vse izpitne roke prestavil po 23.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()

Morfejus1 ::
Hja, če bi dal namig pod eno folijo, ki bi jo moral podrgnit, ko bi kupil novice, bi v veliki meri to preprečili.

sbrezo1 ::
Jst namest da bi se učiu za izpit, pišem tožbo za SN, da bom zarad njih pogrnu izpit

Ljubo doma kdor ga ima

in na koncu dobis tozbo
in zahtevas 500.000.000 odskodnine in je...hehehehe
Ne rabis ceka pol

in zahtevas 500.000.000 odskodnine in je...hehehehe
Ne rabis ceka pol

...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pure00 ()

tisdno ::
Na Slovenskih novicah ti povejo, da je ček najden, nismo se mi tega zmislil tukaj na forumu

trojica ::
lahko jih skupaj toživa, ker imam podobno težavo z izpiti... ček je zagotovo najden. klicala sem na sn in so mi rekli. da ga je zjutraj na uredništvo prinesel nek gospod. vrjamte mi, sej vem da je težko, še družina mi ni vrjela ko sem jim rekla in so šli še sami klicat na novice, da se prepričajo. jaz tudi še zdaj ne morm vrjet in se sprijaznit s tem. ampak, NAJDEN JE 100%!!!

ma bmk
u tretje gre rado.......
bomo se js lepo naprej ukvarjal z racunalniki in kasirau keš......
sej je use samo igra!

u tretje gre rado.......
bomo se js lepo naprej ukvarjal z racunalniki in kasirau keš......
sej je use samo igra!

...
Zgodovina sprememb…

dOlOres ::
kdo pa lahko potrdi, da je ček res najden?
drugače ga grem jaz danes iskat..grem v lov =)
da vidim, če sem zadela skrivališče čeka =)
drugače ga grem jaz danes iskat..grem v lov =)
da vidim, če sem zadela skrivališče čeka =)

dOlOres ::
jp jp, preverjeno, ček so res NAŠLI!
tako da se igra zaključuje =(
smrk smrk...pa tko prijetno je blo to iskanje in tuhtanje =)
grem na kosilo, bodte fajn =)
lp
tako da se igra zaključuje =(
smrk smrk...pa tko prijetno je blo to iskanje in tuhtanje =)
grem na kosilo, bodte fajn =)
lp

RobiDom ::
Pa ravno danes ko sem izvedel komaj za to igro, in mi je res dobro šlo pri ugotavljanju lokacije čeka iz podanih namigov ;(((
A se že ve 100% lokacija, kje je bil ček najden?
Kaj še imajo napovedano kakšno podobno igro v kratkem?
A se že ve 100% lokacija, kje je bil ček najden?
Kaj še imajo napovedano kakšno podobno igro v kratkem?

RobiDom ::
Šit!!
Bog ve, kolk klicev imajo zdaj na novicah.....
Pa kje je bil ček najden....ve kdo?????
Bog ve, kolk klicev imajo zdaj na novicah.....
Pa kje je bil ček najden....ve kdo?????

tajfi ::
ja res je ček je najden danes dopoldan ga je nekdo prinesel v uredništvo lokacija pa verjetno ne bo izdana do konca igre. l.p. in hvala za sodelovanje.

Pinkyca ::
Pa naj gre use u k****.že drugič sem ha falila, pa tak bliz. Sam lani je blo bolj hudo, ker sem od prvega namiga mela skos filinga za Planico, pa nism mela jajc da bi šla prej pogledat, dokler nism bla čist ziher. letos so pa tak bli jebeni namigi.
al si ti tista k je pravla da pridejo 3 štajerci in dva psa kampirat u pivko?
To sem pa jst bila, sam smo se pred Pivko obrnal, ko smo zvedl za namig in smo šli v strunjan.
al si ti tista k je pravla da pridejo 3 štajerci in dva psa kampirat u pivko?
To sem pa jst bila, sam smo se pred Pivko obrnal, ko smo zvedl za namig in smo šli v strunjan.

taratata ::
te moram popraviti - z dosedanjimi namigi, vprašanje, kam bi nas usmerili zadnji 3, lohk, da direkt do čeka.
eden je imel srečo :)
eden je imel srečo :)

lahko da ga ni danes najdu....lahko ga je ze pred 3. dnevi
pa je komaj danes sou u lj
pa je komaj danes sou u lj
...
Zgodovina sprememb…

mavec ::
Hvala bogu, da je konec igre, ker je tale oddelek foruma postal že pravp smetišče in po 20 strani na dan... Prava invazija :D...

DawnAngel ::
hehe:) pa ne bit zdej žalostni:) Sej smo se mel lepo ko smo razbijal namige:) En je mel pa pač srečo in je ček najdu:)

zuz3k ::
LP
Škoda da je igre konec, sem zraven Svete trojice pa sm učer ene 3 ure iskal po petelinjeskem jezeru ter okoli.. Če bo kdo zvedel kje so našli ček naj tu sporoči ker me zanima kam so ga skril
Škoda da je igre konec, sem zraven Svete trojice pa sm učer ene 3 ure iskal po petelinjeskem jezeru ter okoli.. Če bo kdo zvedel kje so našli ček naj tu sporoči ker me zanima kam so ga skril

Life is a psychological game.

Tashiki ::
JA, ni še konc, še vedno lahko 100 jurčkov dobimo, ane,
sam občino tapravo je treba uganit pa po sms poslat.
a čez pol leta bo že nova igra? Kdaj približno, da takrat dopust vzamem...
sam občino tapravo je treba uganit pa po sms poslat.
a čez pol leta bo že nova igra? Kdaj približno, da takrat dopust vzamem...

DawnAngel ::
ka pa če bi združli moči pa rešli sudoku:)hehe Me res zanima razlaga namigov...bomo vidli so rekl slepi:)
Ej, če pa tle kdo dobi 100.000 naj mi pa javi...to bi pa res rada znala:) Sej mail je v profilu:)
Ej, če pa tle kdo dobi 100.000 naj mi pa javi...to bi pa res rada znala:) Sej mail je v profilu:)
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DawnAngel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1514 (781) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4058 (3020) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45484 (23163) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6296 (6174) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1637 (1455) | eiht |