Forum » Izdelava spletišč » Stran (Jazz-wa)
Stran (Jazz-wa)
Sandoval ::
Prosim vas, da ocnenite stran
-pograjajte, kar vas moti
-pohvalite, če je kaj dobrega
-pripomnite karkoli v zvezi s stranjo
http://online.streznik.org/jazzwa/index.htm
P.S: večina vsebine še pride
-pograjajte, kar vas moti
-pohvalite, če je kaj dobrega
-pripomnite karkoli v zvezi s stranjo
http://online.streznik.org/jazzwa/index.htm
P.S: večina vsebine še pride
Kr3nU_X JAZZ-WA Sandoval
- spremenilo: Sandoval ()
Tody ::
white as a snowflake. Mogoče dobro ampak bi moral postaviti vso stvar na sredino ali pa pisava + - postavi bolj zdraven celotnega sklopa. Meni osebno ni všeč. Lahko bi vsaj malce robove obarval :) Kodersko gledno p a lepo.
BluPhenix ::
Aha, se mi je zdela znana lokacija na sliki.
Ena pripomba, minimalističen slog še ne pomeni to, da je vse pusto, oz da ni neke "definirane oblike". Malo se se potrudite z designom, se bo obrestovalo. Sej ni treba neke hude grafike, veliko se da postoriti z divi in CSSjem.
Oz. po "domače": "A minimalistic design is not an absence of design."
Ena pripomba, minimalističen slog še ne pomeni to, da je vse pusto, oz da ni neke "definirane oblike". Malo se se potrudite z designom, se bo obrestovalo. Sej ni treba neke hude grafike, veliko se da postoriti z divi in CSSjem.
Oz. po "domače": "A minimalistic design is not an absence of design."
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
mte ::
Hja grafično izgleda bolj napol narejeno, kot osnutek. Manjka recimo kakšen grafični element ki bo vsebino poudaril. Sej maste Mavca tam, dejte ga nafehtat, če se malo potrudi naredi design precej dobro... :)
Je pa pohvalno, da se stran validira, da za layout niso uporabljene tabele, kar od večine ljudi takih starosti (če je res jernej to delal) ni za pričakovat...
Če enkrat ko bo stran končana nabavite domeno pa rabite plac na strežniku, se mi pa oglasi...
lp matej
Je pa pohvalno, da se stran validira, da za layout niso uporabljene tabele, kar od večine ljudi takih starosti (če je res jernej to delal) ni za pričakovat...
Če enkrat ko bo stran končana nabavite domeno pa rabite plac na strežniku, se mi pa oglasi...
lp matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moja prva pesemOddelek: Zvok in slika | 1924 (1143) | Unknown_001 |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40176 (28139) | Primoz |
» | Ocena ene male strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6794 (5330) | #000000 |
» | Pipin odprti termin: UbuntuOddelek: Novice / Kiberpipa | 3679 (3080) | Jst |
» | cenitev spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 1661 (1138) | R33D3M33R |