Forum » Zvok in slika » Moja prva pesem
Moja prva pesem
uro1001 ::
Pozdravljeni
Na spletu sem dobil online studio za izdelavo glasbe. Tukaj je moja prva pesem. Zanima me vaše mnenje, kako se vam zdi?
Lep pozdrav, Uroš
Na spletu sem dobil online studio za izdelavo glasbe. Tukaj je moja prva pesem. Zanima me vaše mnenje, kako se vam zdi?
Lep pozdrav, Uroš
dottor ::
Bol igranje in testiranje kaj keri gumb dela...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
shadeX ::
Jah ni nek presežek. Sicer kar malo smešno
Ampak če te veseli izdelava glasbe, potem kar nadaljuj in naj te slabi komentarji ne odvrnejo od tega. :D
EDIT: Mogoče si jo dam za budilko. 100% me bo vrglo pokonci
Ampak če te veseli izdelava glasbe, potem kar nadaljuj in naj te slabi komentarji ne odvrnejo od tega. :D
EDIT: Mogoče si jo dam za budilko. 100% me bo vrglo pokonci
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
jype ::
Meni je všeč.
Sicer nimam zvoka, ampak likovno je kar zanimiv minimalističen slog, tako da sklepam da gre za eno od dadaističnih zvrsti glasbe.
Sicer nimam zvoka, ampak likovno je kar zanimiv minimalističen slog, tako da sklepam da gre za eno od dadaističnih zvrsti glasbe.
lonewolf_ ::
Mogoče bi imel to za budilko... da čimprej izklopim
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Rias Gremory ::
OP nehi trolat.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Pesimist ::
to sem jaz delo pri 5tih letih na mojem otroškem sintisayzerjem. Stiskal kr neko kombinacijo knofov pa se mi tudi zdelo da sem talent in pol.
Melodije se še dans spomnim like a whole lifetime after
Melodije se še dans spomnim like a whole lifetime after
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
vorantz ::
Unknown_001 ::
Za začetek da boš vsaj približno vedel, kako začeti s tako smerjo ustvarjanja glasbe si predvajaj kakšno CHIPTUNE skladbo in bodi pozoren na ritem in vse tone. Ko boš slišal dovolj teh zadev, boš vsaj vedel, kako približno mora biti zadeva nastavljena. Priporočam tudi Synthpop, kjer boš seznanjen z advanced efekti, katere ti bom kasneje linkal v temo.
1. Ritem (konstanten ali zgolj na trenutke malo virtuozno izpeljan na koncu se mora nadaljevati po istem vzorcu)
2. Šum ozadja (pomemben, da melodija ne izpade prazno - da se ne sliši tamo ta ta ta ta kot da bi na klavir neki probaval zašpilat)
3. Vodilni zvok (lahko eden ali več, pomambno je, da mora biti usklajen v neko harmonijo in melodija mora biti preprosta in logična)
OSNOVE programiranja zvoka:http://www.squidoo.com/how-to-make-8-bi...
Za kaj bolj konkretnega si neko spodobno klaviaturo nabavi ki se lahko na PC priklopi. (priporočam še programček Synthesia)
Še zadeve, ki ti utegnejo v tem primeru priti prav.
Od tega mojstra imaš na njegovem kanalu cel kup for, ki so bile in so še vedno uporabljane pri izvajanju vseh na videz kompliciranih for ki so dale skladbi vtis neke polnosti, da ni zvenela suhoparno ampak zajetno in bogato.
Lp!
1. Ritem (konstanten ali zgolj na trenutke malo virtuozno izpeljan na koncu se mora nadaljevati po istem vzorcu)
2. Šum ozadja (pomemben, da melodija ne izpade prazno - da se ne sliši tamo ta ta ta ta kot da bi na klavir neki probaval zašpilat)
3. Vodilni zvok (lahko eden ali več, pomambno je, da mora biti usklajen v neko harmonijo in melodija mora biti preprosta in logična)
OSNOVE programiranja zvoka:http://www.squidoo.com/how-to-make-8-bi...
Za kaj bolj konkretnega si neko spodobno klaviaturo nabavi ki se lahko na PC priklopi. (priporočam še programček Synthesia)
Še zadeve, ki ti utegnejo v tem primeru priti prav.
Od tega mojstra imaš na njegovem kanalu cel kup for, ki so bile in so še vedno uporabljane pri izvajanju vseh na videz kompliciranih for ki so dale skladbi vtis neke polnosti, da ni zvenela suhoparno ampak zajetno in bogato.
Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1032167 (10222) | SVGA |
» | Glasba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13218 (5023) | Meizu |
» | *sodobna* glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13517 (12010) | Trololololol |
» | Glasba iz 80in 70ih 60ih vs današnja "moderna" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 22748 (19949) | Jerry000 |